Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Layout from Instagram είναι η νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε

το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με την οποία οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν κολάζ με τις φωτογραφίες τους επιλέγοντας έως και 9 φωτογραφίες κάθε φορά είτε από τις φωτογραφίες που έχουν αποθηκευμένες στη συσκευής τους, είτε από τις 30 τελευταίες φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιήσει ή τέλος μέσα από μια λίστα που εντοπίζει αυτόματα όσες φωτογραφίες περιέχουν πρόσωπα.
 
Η νέα εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα διάταξης του κολάζ των φωτογραφιών ανάλογα με τα γούστα κάθε χρήστη, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για μεγέθυνση, αναστροφή, περιστροφή και ανάκλαση των φωτογραφιών για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
Φυσικά η νέα εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, χωρίς να απαιτεί από το χρήστη λογαριασμό στο Instagram ενώ στη συνέχεια μπορεί να αποθηκεύσει την τελική φωτογραφία στη συσκευή ή να την "ανεβάσει" κατευθείαν στα κοινωνικά δίκτυα που θέλει.
 
Τέλος η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές ενώ η έκδοση για Android αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή:newsit.gr

Περισσότερα...