Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το να κάνει κάποιος συλλογή αντικειμένων είναι κάτι πολυ νορμάλ, φυσιολογικό, καθημερινό.

Άλλος τη βρίσκει με το να μαζεύει γραμματόσημα, άλλος χαρτονομίσματα και κέρματα από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, άλλος θέλει να κρατάει ένα εσώρουχο από κάθε πρώην κ.ο.κ.

Υπάρχουν όμως ορισμένες συλλογές που δε μοιάζουν με άλλες, αλλά κυρίως, δε μοιάζουν καθόλου φυσιολογικές. Πέραν του ότι μπορεί τα αντικείμενα τους να είναι πολύ απλά πράγματα, η ποσότητα τους και ο τρόπος, καθώς και ο λόγος που έχουν δημιουργηθεί μπορεί να σας προκαλέσουν τεράστια έκπληξη.

Δείτε παρακάτω, μερικές από τις πιο κουλές συλλογές του κόσμου, που θα σας αρέσουν γενικά:

Η τεράστια συλλογή με παιχνίδια εξάσκησης εγκεφάλου:

Ιδιοκτήτης της είναι ο Laurie Brokenshire και στην κατοχή του βρίσκονται 10.000 τέτοια παιχνίδια, για τα οποία μάλιστα έκτισε και άλλο δωμάτιο στο σπίτι του, ώστε να τα χωρέσει. Μάλιστα, ο 56χρονος άνδρας έχει γύρω στις 400 διαφορετικές εκδόσεις του κύβου του Ρούμπικ.

Η συλλογή με τα περισσότερα ενθύμια της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας:

Η Margaret Tyler διατηρεί στο σπίτι της στου Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, τη μεγαλύτερη συλλογή με αναμνηστικά από τη βασιλική οικογένεια, σε ολόκληρη τη χώρα. 

Η συλλογή όλων το cd single που εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια είναι στην κορυφή των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Ο Keith Sivyer, είχε συγκεντρώσει στο σπίτι του κάθε single που ήταν πρώτο στο 40 των αγγλικών charts, ενώ μετά τον θάνατο του, οι συγγενείς του ανακάλυψαν ένα σωρό cd στο σπίτι του, τα οποία αθροίζονται σχεδόν στα 35.000.

Η συλλογή με τους νάνους κήπου:

Ο 77χρονος  Ron Broomfield, αποφάσισε να μαζέψει όλους τους νάνους της γης στον κήπο του και φαίνεται ότι κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρο του, αφού έχει ξοδέψει περισσότερες από 45.000 ευρώ σε αυτά τα αγαλματίδια.

Η συλλογή με τις κούκλες του σeξ:

Ο 50χρονος μηχανικός από την Ιαπωνία Ta-bo, φαίνεται ότι ένα κόλλημα με τις κούκλες αυτές το έχει, καθώς στη συλλογή του διαθέτει περισσότερες από 100, κάτι που την καθιστά τη μεγαλύτερη στο είδος της στον κόσμο.

Η συλλογή από ηλεκτρικές σκούπες:

Ο Jack Copp έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 120 ηλεκτρικές σκούπες, τις οποίες ξεκίνησε να μαζεύει όταν ήταν μόλις 5 ετών, αφού είχε ξεπεράσει μια φοβία που έτρεφε για αυτές τις συσκευές.

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr