Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί μου Κριοί, την εβδομάδα αυτή θα είσαστε το επίκεντρο στις παρέες και γενικότερα της προσοχής των άλλων.
Καλό θα ήταν να αποφύγετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο πιθανές ερωτικές σχέσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες της εργασίας σας.
Προσοχή στις ιώσεις της εποχής καθώς επίσης και στο τρόπο που διαφωνείτε με τους γύρω σας προκειμένου να αποφύγετε πιθανές εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα της προσωπικής σας ζωής θα σας απασχολήσουν αγαπητοί Ταύροι και η ανάγκη για συντροφικότητα θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα.
Τα θέματα παιδιών επίσης θα σας προβληματίσουν αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να τα διαχειριστείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θα είστε δημιουργικοί την εβδομάδα αυτή κι αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε δίαιτα, είναι μια πολύ καλή περίοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σας θα επικεντρωθείτε αγαπητοί Δίδυμοι. Εκεί χρειάζεται να βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν.
Θα υπάρξουν άτομα κύρους που θα σας στηρίξουν. Αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν με άτομα της οικογένειας σας που αφορούν πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.
Συναισθηματικές ανάγκες ή παράπονα θα συζητηθούν προς το τέλος της εβδομάδος. Στα οικονομικά σας αναμένεται βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα για την οικογένεια αγαπητοί Καρκίνοι! Θέλετε να τους φροντίσετε όλους με τον καλύτερο τρόπο μόνο πού έχετε αναλάβει και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώσετε έντονη κούραση και εκνευρισμό. Εκφράστε τα όμορφα και τρυφερά σας συναισθήματα, κάντε ότι μπορείτε χωρίς γκρίνια και θα έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο και με ανθρώπους που αγαπάτε.
Ρομαντική η εβδομάδα για εσάς, ίσως το ταίρι σας βρίσκεται εκεί έξω! Για τους δεσμευμένους αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Ικανοποιητικά θα είναι τα κέρδη σας όμως υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε άμεσα. Πολλά επίσης θα είναι τα έξοδα από σημαντική αγορά. Σε καμία περίπτωση μη μπλέκετε τα οικονομικά σας με αυτά των άλλων. Μπορείτε να συζητήσετε τα σχέδια σας και τις πιθανές επενδύσεις με άτομα που εμπιστεύεστε. Η Πανσέληνος θα εξωτερικεύσει την ανάγκη σας για ερωτική έκφραση, όμως είναι πιθανή μια απογοήτευση. Από αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε πολλές κοινωνικές επαφές αλλά αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Οι πολλές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε στο μέλλον τα σχέδια σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη αυτοπεποίθηση και η ενέργεια που θα έχετε αυτή την εβδομάδα σε συνδυασμό με την επιμονή και υπομονή, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Θα ασχοληθείτε επίσης με τα προσωπικά σας θέματα, ειδικότερα με τη κατάκτηση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Είναι υπέροχη εβδομάδα για ερωτικές εξελίξεις και μοιραίες σχέσεις. Μην επηρεαστείτε από τη γνώμη τρίτων για τις προσωπικές σας υποθέσεις, έχετε τη σωστή κρίση για να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας για τις επιλογές σας. Η εβδομάδα θα έχει πολλές ευκαιρίες να αποδείξετε τις ικανότητες σας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ευνοούν οι συζητήσεις για τη καλύτερη εξέλιξη των οικονομικών.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά για εσάς μια εβδομάδα με έντονο παρασκήνιο, κρυφές συναντήσεις, ίσως κρυφές σχέσεις και έντονοι προβληματισμοί για τις σοβαρές σχέσεις στη ζωή σας. Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που πρέπει πρώτα να διαχειριστείτε πριν μπλέξετε σε παράλληλες καταστάσεις. Να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που αξίζει να μείνει κοντά σας και τι όχι. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να σχεδιάζετε τους μελλοντικούς σας στόχους όμως σε συνεταιρικές σχέσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβληματικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ερωτικό ενδιαφέρον θα ενεργοποιήσει τα συναισθήματα σας με έντονο και ξαφνικό τρόπο όμως χωρίς να υπόσχεται διάρκεια. Φίλοι θα είναι κοντά σας και θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί. Θα υπάρξουν και κάποιες εκμυστηρεύσεις μεταξύ φίλων. Θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας, προσοχή σε ιώσεις, μικροατυχήματα ή έλεγχο ρουτίνας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για τις κοινωνικές σας επαφές αν και θα υπάρχουν κάποια διαστήματα που θα έχετε ανάγκη την απομόνωση για να τα βρείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Αέρας αλλαγής και καλοτυχίας προετοιμάζει αυτή η εβδομάδα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι χαρούμενη για εσάς και θα σας θυμίσει τον παλιό καλό σας εαυτό αν και οι πιέσεις είναι ακόμα εδώ, εσείς δεν σταματάτε να ενθουσιάζεστε. Πολλές οι υποχρεώσεις οι οικογενειακές και της καριέρας όμως εσείς έχετε μάθει να δουλεύετε και η προσπάθεια σας θα επιβραβευτεί σε οικονομικό επίπεδο και ηθικό. Φίλοι θα είναι κοντά σας για να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Προσέξτε λίγο την επικοινωνία σας με άτομα κύρους. Στο τέλος της εβδομάδος κάτι θα σας στεναχωρήσει στη σχέση σας όμως θα είναι περαστικό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ δυναμική εβδομάδα είναι για εσάς. Θα προβληματιστείτε για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και εργασία σας αλλά κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιθανοί ανταγωνιστές θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στη πρόοδο σας όμως δεν έχετε κάτι να φοβόσαστε, αντιθέτως θα νιώσετε δικαιωμένοι για τις προσπάθειες σας στα επαγγελματικά. Όσο για τα προσωπικά σας θέματα αυτές τις μέρες θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι και θα έχετε μια συναισθηματική αστάθεια. Μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις για τη προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνήστε τα σχέδια σας γοητεύοντας τους συνομιλητές σας. Ο προβληματισμός για οικονομικά θέματα είναι αυτό που έντονα θα σας απασχολήσει για τη πραγματοποίηση των στόχων σας. Ζητήστε τη βοήθεια που χρειάζεστε με έξυπνο τρόπο για να σας δοθεί. Ευνοούνται κάθε είδους συμφωνίες και υπογραφές επίσης νέες γνωριμίες που στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε. Σχεδιάστε τη νέα σας ζωή με αισιοδοξία και ενθουσιασμό αποφεύγοντας τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές συζητήσεις που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις σας αγχώνουν. Προσπαθήστε να αποφύγετε πιθανές εντάσεις με τον/την σύντροφο σας ή με άτομα που συνεργάζεστε στενά και συσχετίζονται με τα οικονομικά σας.
Θα νιώσετε πολλές φορές έντονη σωματική και ψυχική κούραση ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας γιατί έρχονται καλύτερες μέρες. Προετοιμάστε τον εαυτό σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

ΠΗΓΗ: www.astroteam.oroskopos.gr

Περισσότερα...