Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Όσοι είναι γονείς με ένα νεογέννητο στο σπίτι θα έδιναν τα πάντα για μερικές ώρες ύπνου. Το να ξυπνούν μέσα στη νύχτα ανά μία ώρα περίπου και να έχουν μαύρους κύκλους στα μάτια είναι όλα χαρακτηριστικά των νέων γονιών.

Ωστόσο, μια εταιρεία εφηύρε ένα gadget που υπόσχεται να σταματήσει τη γονική εξάντληση με ένα ρομπότ – λίκνο που κάνει το μωρό σας να κοιμάται για ώρες.

Οπαδοί του νέου αυτού προϊόντος είναι οι διάσημοι ηθοποιοί και νέοι γονείς, Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις.
Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως το ρομπότ – λίκνο βοήθησε τον Ντιμίτρι να κοιμηθεί μέχρι και 6 ώρες από την τρίτη ημέρα της ζωής του. «Είμαι αιώνια ευγνώμων στο Snoo γι΄αυτό».

Τι είναι όμως αυτό το ρομπότ – λίκνο;

Το εφηύρε ο Δρ Χάρβεϊ Καρπ, ένας παιδίατρος και συγγραφέας του βιβλίου « The Happiest Baby on the Block., κοστίζει 1.160 δολάρια και έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την διάσημη στρατηγική του για τον ύπνο.

Το Snoo έχει ένα είδος φασκιώματος που κολλάει στα πλαϊνά του κρεβατιού, ασφαλίζοντας το μωρό και ανταποκρίνεται στα κλάματά του, παράγοντας έναν ήχο και λικνίζοντας το κρεβάτι για να το ηρεμήσει.

Εάν το μωρό δεν ηρεμήσει μέσα σε ένα λεπτό, το μηχάνημα σταματά, προειδοποιώντας τον γονέα πως χρειάζεται περισσότερη προσοχή είτε επειδή πεινάει είτε επειδή έχει κάποια ενόχληση.

Μιλώντας σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «Armchair Expert with Dax Shepard», ο Κούτσερ αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη συσκευή, το «Snoo Smart Sleeper» άλλαξε τη ζωή τους.

Κι ενώ παραδέχτηκε πως το να καταφέρουν να βάλουν για ύπνο το μεγαλύτερο παιδί τους, την Γουάιατ, ήταν πραγματικά ένας δύσκολος αγώνας, εξήγησε πως το Snoo βοήθησε το δεύτερο παιδί τους, τον μόλις ενός έτους Ντιμίτρι, να κοιμηθεί με ελάχιστα προβλήματα.

«Για το παιδί νούμερο δύο πήραμε ένα από αυτά τα Snoos» είπε ο Κούτσερ. «Είναι ένα κρεβάτι με ταλαντώσεις... έχει έναν αισθητήρα όπου όσο πιο δυνατά κλαίει ένα μωρό, τόσο πιο γρήγορα πάει αυτό και βάζει το μωρό για ύπνο. Είναι απίστευτο».

Πηγή: www.iefimerida.gr