Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

40473 easyhair 590

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δεν μας επιτρέπουν να φεύγουμε από το σπίτι κάθε πρωί με μαλλιά κομμωτηρίου.

Αν έχουμε τη δυνατότητα, όμως, να ξεκλέψουμε 2-3 λεπτά, μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια εντυπωσιακά χτενίσματα που δεν θέλουν ούτε χρόνο ούτε κόπο αλλά... τρόπο.

Η παραλλαγή της αλογοουράςΠώς θα την πετύχετε:

Μαζέψτε όλα τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά αλλά μην τα πιάσετε με το λαστιχάκι. Στη συνέχεια, γυρίστε τη βάση της αλογοουράς προς τη φορά του ρολογιού και ασφαλίστε την με τσιμπιδάκια.

Κότσος σε 1 λεπτό

Αφού πιάσετε πάλι τα μαλλιά σε ψηλή αλογοουρά, τυλίξτε την προσεκτικά γύρω από τη βάση της και στηρίξτε την με ένα ακόμα σφιχτό λαστιχάκι. Αν δεν είναι αρκετά σταθερή, χρησιμοποιήστε 1-2 τσιμπιδάκια. Στο τέλος, μπορείτε να αφήσετε δύο πλαϊνά τουφάκια για... τσαχπινιά και να διακοσμήσετε τον κότσο με ένα μαντήλι.

Ένας φιόγκος στα μαλλιά σαςΞεκινήστε πιάνοντας τα μαλλιά σας μισά- μισά και στη συνέχεια σχηματίστε τον φιόγκο. Η διαδικασία είναι εύκολη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Ή μια πεταλούδα

Αν έχετε καταφέρει να κάνετε με επιτυχία τον φιόγκο, το επόμενο στάδιο είναι η πεταλούδα. Για να το πετύχετε, θα πρέπει να πιάσετε μισά μισά τα μαλλιά με μικρότερα τουφάκια τα οποία θα πλέξετε μεταξύ τους.

Στέμμα με 2 γαλλικές πλεξίδες

Η διαδικασία είναι απλή: φτιάξτε πλάγιες γαλλικές πλεξίδες και αφού τελειώσετε, ενώστε τις, περνώντας τη μία μέσα στην άλλη.

Εντυπωσιακή αλογοουρά

Η κόμμωση της Τζάσμιν είναι εντυπωσιακή δεν είναι όμως καθόλου δύσκολη. Αφού πιάσετε τα μαλλιά σας μισά- μισά και τα στερεώσετε με ένα λαστιχάκι, σχηματίζετε τα... χαριτωμένα εξογκώματα τόσο απλά.

Γαλλική πλεξίδα που καταλήγει σε κότσο

Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι... γνώσεις σας στην πλεξίδα. Αρχίστε φτιάχνοντας από το πλάι μια γαλλική πλεξίδα και στη συνέχεια πιάστε την σε κότσο.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.