Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

41395 wedding main photo 590

Είστε καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο; Γνωρίζουμε πως η επιλογή του «τι να φορέσω» δεν είναι εύκολη υπόθεση…

Το φθινόπωρο στην Ελλάδα ο καιρός είναι απρόβλεπτος: μπορεί τη μέρα του γάμου να βρέχει και να κάνει κρύο, ή η βραδιά να είναι σχετικά γλυκιά και ζεστή.

Γι’ αυτό, τα ρούχα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι «παντός καιρού», κομψά και να συνδυάζονται με ένα όμορφο σακάκι, μία ζεστή εσάρπα ή ακόμα κι ένα εντυπωσιακό βραδινό παλτό. Ευτυχώς, οι φθινοπωρινές επιλογές σε ρούχα για γάμο είναι πολλές, και μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα!

All time classic… Το κλασικό, elegant στυλ θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας. Μία λευκή ολόσωμη φόρμα, ένα λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη ή μία τούλινη μακριά φούστα, είναι ρούχα που θα μείνουν στην ντουλάπα σας καιρό!

Ένα λευκό φαρδύ παντελόνι, σε οποιαδήποτε ύφασμα και υφή σας ταιριάζει καλύτερα, συνδυασμένο με ένα δαντελένιο ή γυαλιστερό top και ψηλοτάκουνες γόβες,  κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Τι ποιο κλασσικό από ένα απλό, μαύρο φόρεμα με λευκές πινελιές συνδυασμένο με λευκό μαντώ. 

Όσες αγαπάτε τον ρομαντισμό, προτιμήστε ένα μακρύ φόρεμα σε ροζ ή εκρού αποχρώσεις. 

Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε κάτι κλασικό σε παλ χρώματα.

Βάλε χρώμα: Χρωματιστές φούστες και φορέματα, μονόχρωμα ή με σχέδια, προσαρμοσμένα στα γούστα σου, τον σωματότυπό σου και τη διάθεση της μέρας, σίγουρα δεν θα σε κάνουν να περάσεις απαρατήρητη! Επιλέξτε αεράτα φορέματα με ζώνη στη μέση και εντυπωσιακά αξεσουάρ για παρουσία αέρινη, άνετη και... νεραϊδένια.

Ένα μακρύ, πράσινο φόρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο.

 

Κόκκινο. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το χρώμα της φετινής σεζόν! Θα φορεθεί πολύ και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα από μόνο του.



Και για όσες αγαπάτε το πιο φωτεινό κόκκινο, ένα κομψό κόκκινο φόρεμα θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις. 

Εσείς που προτιμάτε τα κοντά φορέματα, φορέστε κάτι με δαντέλα ή με λουλούδια. 

Αθλητικά… Η μόδα, φέτος, θέλει ρούχα πιο αθλητικά, ακόμα και σε έναν γάμο. Για όσες υιοθετούν αυτό το στυλ, λοιπόν, μπορούν να ρίξουν μια ματιά.

Εάν, πάλι, προτιμάτε τις φούστες, δείτε ποιες είναι φέτος της μόδας.

Η σατέν μακριά φούστα με λουλούδια είναι, επίσης, εξαιρετικά εντυπωσιακή!

Εγκυμονούσες. Για όλες εσάς που διανύετε αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής σας, υπάρχουν πολλές επιλογές για μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Και κάτι πιο «χαλαρό» για τις αγαπημένες μας μέλλουσες μαμάδες.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr