Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

338237

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τα αισθηματικά τους για το διάστημα 2/12/18 - 9/12/18.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που προσφάτως χώρισες αν δεν θέλεις να δοθεί περαιτέρω έκταση στην απόσταση, με τον ορθόδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσωπο αξιόλογο στο παρελθόν σου, με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη κάνε το βήμα να προσεγγίσεις, πλησίασε καινούργια πρόσωπα, θα είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις πεισματικές και ανταγωνιστικές σου διαθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις και ως προς τον εαυτό σου και ως προς το ταίρι σου. Αν νιώθεις πως τα όρια είναι περιορισμένα και σε πνιγούν τότε κάνε μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου σχετικά με την πορεία που έχει πάρει η σχέση σας. Απέφυγε την αντιδραστική στάση, προσοχή να μην δημιουργήσεις κόντρες υπεροχής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευτείς, να βάλεις την καρδιά σου σε νέες δοκιμασίες και περιπέτειες. Θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να περιορίσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Μέσα στην εβδομάδα θα βγεις από τη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές και νέες ευκαιρίες.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά την συμπεριφορά σου και κυρίως τις διαθέσεις σου. Το βασικό θέμα που θα προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου θα είναι ποιος από τους δυο σας θα έχει το πάνω χέρι. Θέματα εξουσίας και κυριαρχίας θα βγουν στο προσκήνιο. Παρορμητική και κτητική θα είναι η στάση σου, προσοχή στα πείσματα, καλό θα είναι να μην παρατεντωθεί το σκοινί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή να μην δημιουργήσει η στάση σου αρνητισμούς. Αντιδραστικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις στάσιμες και μονότονες καταστάσεις, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τα εμπόδια πρακτικά ή θεωρητικά. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, ο ορθόδρομος Ερμής στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις κρυμμένες πτυχές των καταστάσεων.

Σε σχέση. Θα βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σου, ριζοσπαστικές θα είναι οι σκέψεις σου. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη σε συνομιλία με το ταίρι σου θα βγει στην επιφάνεια η αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου, κάτι που θα σε εκνευρίσει ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, κινήσου με αυτοσυγκράτηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ορθόδρομος Ερμής στον Σκορπιό θα σε εφοδιάσει με διαίσθηση και χαλαρότητα, η διάθεση σου θα σε ωθήσει σε αποφασιστικές ενέργειες, ίσως να φέρεις στη μνήμη σου μια παλιά σου αγάπη. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την στασιμότητα ή την απαισιοδοξία που ενδεχομένως να νιώθεις. Πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αμεσότητα, στις αποφασιστικές και απελευθερωμένες σου προτάσεις θα λάβεις θετικές απαντήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Σε σχέση. Στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα μιλήσετε για παρόν και μέλλον, ίσως να οργανώσετε και ένα ταξιδάκι απόδρασης. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Η ειλικρίνεια που θα υπάρξει μεταξύ σας θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και να εμπιστευτείς, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν και οι προτάσεις που θα γίνουν θα δημιουργήσουν βάσεις για σταθερό μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, όμως θα πρέπει να είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα γεγονότα. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα καταφέρεις να βγεις από την παγίδα των ψευδαισθήσεων, θα είσαι σε θέση να αποβάλεις τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, ουσιαστικά θα βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σου δώσει το άνοιγμα να συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση και την κατακτητική στάση. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε περίπτωση που βάλεις στόχο τη μελλοντική εξέλιξη και κατοχύρωση καλό θα είναι να κινηθείς άμεσα χωρίς χρονοτριβές. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περαιτέρω επαφών.

Σε σχέση. Ο ορθόδρομος Ερμής στον Σκορπιό και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ομαλότητα θα φέρουν μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στην έλξη και στο συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη θα ανοιχτείς και θα εκδηλώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η θετική σου διάθεση και η ανάγκη σου να προσεγγίσεις θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις, θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, οι κινήσεις σου θα είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, δεν θα παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου.

Σε σχέση. Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Αν βάλεις στόχο να ενθουσιάσεις ή να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου θα τα καταφέρεις, πρότεινε ελεύθερα αυτό που θα σκεφτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με ανανεωμένη διάθεση θα κινηθείς, το εξαήμερο θα κυλήσει με γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Ο ορθόδρομος Ερμής στον Σκορπιό ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση. Με τη δυναμική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και μετέπειτα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις αρνητικές καταστάσεις. Σε ζητήματα που υπάρχει έντονη κόντρα θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου ανανεώνεις τις διαθέσεις σου, το σκεπτικό σου θα είναι αισιόδοξο, θα τα αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα, η στάση σου θα είναι αυθόρμητη. Θα είσαι σε θέση να βγάλεις στην επιφάνεια τα δυναμικά στοιχεία της προσωπικότητας σου, οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη. Ξεκινάς συστηματικές επαφές με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και μετέπειτα με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σου νέες αποφάσεις θα πάρεις, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να δώσεις ανανεωτική ώθηση στον δεσμό σου και θα βρεις τον τρόπο. Η ειλικρίνεια σου σε συνδυασμό με την εκδηλωτικότατα σου θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς κρίκους ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες που θα ειπωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη απελευθέρωση θα έχουν οι ενέργειες σου, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις, να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Την ανανέωση θα αναζητήσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις το ρίσκο να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά και να διαγράψεις τα παλιά τότε άσε τις αναβολές κινήσου με αποφασιστικότητα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και σε σύνοδο με τον Κρόνο βάζεις στόχους, συνειδητοποιείς και αναπροσαρμόζεις.

Σε σχέση. Ο Ερμής στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη δεν αποκλείεται κάτι ανανεωτικό να προτείνεις στο ταίρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και να σκεφτείς αντικειμενικά χωρίς φοβίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα φλερτάρεις, θα θελήσεις να ανανεωθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τα γεγονότα ή αν θα φρενάρεις την εξέλιξη τους. Θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες προσεγγίσεις, θα είναι σωστή επιλογή να αξιοποιήσεις τα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη, παρορμητική ίσως και κάπως νευρικά επαναστατική θα είναι η στάση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις οξύθυμες ή αντιδραστικές απαντήσεις. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, οι επιθυμίες σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις, και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα θεωρήσεις κάποια δεδομένα ανιαρά, αλλοπρόσαλλες θα είναι οι διαθέσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σου, ελκυστικότητα θα αποπνέει η αύρα σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη παίρνεις απόφαση να πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο εκδηλωτικό και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, καταφθάνει έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Σκορπιό σκεπτόμενη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο ταίρι σου και εκείνο σε σένα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα θελήσεις να αναζωογονήσεις τις μεταξύ σας επαφές, πέρνα σε ανάλογες προτάσεις οι απαντήσεις δε θα είναι αρνητικές. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα κινήσεις τα νήματα για ξεκάθαρες συζητήσεις, θα καταφέρεις να εξηγήσεις και να δώσεις ουσιαστικές λύσεις.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr