Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

42489 pleatedskirt 590

Πολλά από τα ρούχα που φόραγε η μαμά μας όταν ήμαστε παιδιά έχουν επανέλθει στη μόδα και αποδεικνύουν ότι τελικά είναι... διαχρονικά.

Ένα απ' αυτά είναι οι πλισέ φούστες που εμφανίζονται δυναμικά στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Η αλήθεια είναι πως βολεύουν για τρεις λόγους: τονίζουν τη θηλυκότητά μας, κρύβουν τις ατέλειές μας γιατί είναι πιο... αέρινες και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Ακόμα και τώρα που άρχισαν τα κρύα, ένα φαρδύ, ζεστό πουλόβερ μπορεί να φορεθεί μέσα από τη φούστα, να σας ζεστάνει και να δώσει στιλ στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Αφήστε,λοιπόν, στην άκρη για λίγο το αγαπημένο σας τζιν. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε ένα oversized πουλόβερ πάνω από τη φούστα για ακόμα πιο μοντέρνο στιλ. 

Με ένα εφαρμοστό πουκάμισο με σχέδια θα τονίσετε τη μέση σας και θα κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται (ακόμα) πιο θηλυκή. 

Μόδα που θυμίζει κάτι από τη δεκαετία των 80s. Total black look με ψηλές μπότες που καλύπτει η φούστα για να μην κρυώνουν και τα πόδια σας!

Το παλτό φροντίστε να καλύπτει τη φούστα για να είναι το σύνολο πιο ομοιόμορφο και οι πιέτες να «στρώνουν» καλύτερα. 

Συνδυάστε τη φούστα με τα αγαπημένα σας πασπαρτού κομμάτια που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, όπως τα μποτάκια ή τα αρβυλάκια και το δερμάτινο τζάκετ (για τις μέρες που δεν έχει κρύο).

Αν προτιμάτε το αθλητικό στιλ, φορέστε τα sneakers σας και μην φοβηθείτε ότι είστε εκτός μόδας. Τα αθλητικά παπούτσια φορεμένα με φούστα είναι από τις τελευταίες τάσεις. 

Το σακάκι είναι ο ιδανικός τρόπος να κάνετε το σύνολό σας πιο επαγγελματικό για να το φορέσετε και στη δουλειά. 

Για το βράδυ, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι γόβες, που, σε συνδυασμό με τη μακριά πλισέ φούστα, θα επιμηκύνουν τον κορμό σας και θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο sexy. 

Μη φοβηθείτε το έντονο χρώμα στη φούστα. Φορέστε την με ένα απλό τζιν πουκάμισο και το σύνολο γίνεται μοδάτο και casual. 

Είτε στις αποχρώσεις του μοβ...

Είτε στα πιο γήινα χρώματα...

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr