Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

43014 gadg 590

Ως νοικοκυρές και μαγείρισσες περνάμε αρκετό χρόνο την εβδομάδα μέσα στην κουζίνα, γι' αυτό και αξίζει να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη.

Ευτυχώς κυκλοφορούν αρκετά gadgets που... είναι με το μέρος μας και που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια.

Τα περισσότερα απ' αυτά, μάλιστα, μπορείτε να τ' αγοράσετε από ελληνικά sites.

Αυγοβραστήρας...6 θέσεων

Εκτός από τις κλασικές συσκευές μαγειρικής, υπάρχουν και ορισμένες πιο... εξειδικευμένες όπως ο αυγοβραστήρας. Χάρη σε αυτόν μπορείτε να βράζετε έως και 6 αυγά ταυτόχρονα, χωρίς τον κίνδυνο να σπάσουν!

Βαρίδια ψησίματος

Προκειμένου να μην τους φουσκώσει ή «σκιστεί» η ζύμη της πίτας, οι παλιές νοικοκυρές χρησιμοποιούσαν φασόλια. Αντικαταστήστε το παραδοσιακό όσπριο με κεραμικές μπίλιες που μπορούν να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά, δίνοντας καλύτερο αποτέλεσμα λόγω βάρους.

Ψαλίδι λαχανικών

Με αυτό το ψαλίδι μπορείτε να κόβετε εύκολα και γρήγορα τα λαχανικά σας. Προτιμήστε όσα είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη αντοχή.

Κόψτε σαλάτα σε...1 λεπτό

Τοποθετήστε τη σαλάτα στο ειδικό μπολ και «περάστε» το μαχαίρι από τις εγκοπές. Μέσα σε 1 λεπτό θα έχετε φρεσκοκομμένη την σαλάτα σας!

Κόφτης λαχανικών με...στυλ 

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο gadget που σας βοηθάει να δώσετε ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση της σαλάτας. Στρίβετε το καπάκι και οποιοδήποτε λαχανικό, θα γίνει λεπτές σγουρές λωρίδες.

Συσκευή αφαίρεσης κουκουτσιών

Είτε θέλετε να καθαρίσετε κεράσια, είτε ελιές αυτό το μηχάνημα αφαίρεσης κουκουτσιών θα σας δώσει τη λύση. Ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, δεν θα αγχώνεστε μην καταπιούν κανένα κουκούτσι και πνιγούν, ούτε θα χρειαστεί να τα καθαρίζετε με τα χέρια.

Πιστόλι μουστάρδας και κέτσαπ

Χρησιμοποιήστε το ειδικό πιστόλι για σος για να γεμίσετε κέτσαπ ή μουστάρδα τα σάντουιτς, χωρίς να παιδεύεστε με κουτάλια και μαχαίρια.

Κόφτης μπανάνας

Με μία κίνηση κόβετε 6 συμμετρικές φέτες μπανάνας. Γρήγορα και απλά μπορείτε να φτιάξετε την φρουτοσαλάτα σας ή το σνακ του παιδιού.

Ντολμαδομηχανή

Αν αποφεύγετε να μαγειρέψετε ντολμαδάκια και λαχανοντολμάδες επειδή σας κουράζει και μόνο ιδέα να τυλίγετε έναν-έναν τον ντολμά, αυτό το εργαλείο θα διευκολύνει τη ζωή σας. Βρέξτε τον ιμάντα μία φορά και τοποθετήστε το φύλλο πάνω στην συσκευή. Στην συνέχεια, βάλτε την γέμιση μέσα στον ρυθμιστή και σπρώξτε απλά τον μοχλό. Εκτός από ντολμαδάκια, μπορείτε να φτιάξετε τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια.

Κόψτε λαχανικά στην ειδική βάση

...χωρίς να λερώσετε τον πάγκο της κουζίνας. Kόβετε τα λαχανικά και στην συνέχεια, τα τοποθετείτε στο ειδικό μπολάκι.

Κόφτης καρπουζιού

Κόψτε το καρπούζι σε φέτες με μία μόνο κίνηση. Ένας λόγος παραπάνω να έρθει γρηγορότερα το καλοκαίρι.

Τοστ ή μπέργκερ με μία κίνηση

Με αυτή την συσκευή θα μπορείτε να φτιάξετε τοστ, μπέιγκελ και μπέργκερ μέσα σε 5 λεπτά, αν συμπεριλάβουμε και το ψήσιμο. Τοποθετείτε τα ψωμάκια και τα υλικά στις ειδικές θήκες και ψήνετε. Ακόμη και αυγό μπορείτε να προσθέσετε!

Βάση για κάψουλες nespresso

 Εξοικονομήστε χώρο για τις κάψουλες του καφέ με αυτή τη βάση σε σχήμα κάκτου που χωράει μέχρι 48 κάψουλες εσπρέσο. 

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr