Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

347274

Οι αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τις 17/02/2019 έως τις 24/02/2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο, βγαίνεις από τον επιφανειακό τρόπο σκέψης, θα είσαι σε θέση να κινηθείς σκεπτόμενα και να εστιάσεις στη μελλοντική πορεία των καταστάσεων. Παίρνεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της προσωπικής σου ζωής, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις πλέον στην απόκτηση σταθερού δεσμού. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξεκάθαρες επιθυμίες και βλέψεις, πέρνα σε ουσιαστικές ενέργειες.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό ανήσυχη θα είναι η σκέψη σου, η στάση σου ίσως να έχει έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αν προσπαθήσεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία θα μπορέσεις να ανοιχτείς συναισθηματικά και να βρεις λύσεις. Με τον Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή στις εξουσιαστικές σου διαθέσεις, για να μην υπάρξουν ανατροπές απέφυγε την κτητική και κυριαρχική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και την Πανσέληνο στην Παρθένο θα κάνεις συγκεκριμένες σκέψεις για ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν αναστολές, συντηρητική θα είναι η στάση σου σε πρακτικό επίπεδο. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις.

Σε σχέση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα, σοβαρότητα θα υπάρξει στις κουβέντες και στις πράξεις σου. Με τη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαλαρή στάση, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή στις εμμονές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο εσωτερικά ερωτήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, απέφυγε το άγχος και την ψυχολογική πίεση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα πρέπει να αποφύγεις τις ανισόρροπες ενέργειες, προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιφατικές σκέψεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε σπασμωδικές ενέργειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο θα αδυνατείς να αποφασίσεις ή να κατασταλάξεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό θα θελήσεις να αποκαλύψεις και να διαπιστώσεις ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος για εμμονές. Προσοχή στις καχύποπτες ή βιαστικές σκέψεις, καλό θα είναι να λείψουν τα άτοπα συμπεράσματα. Απέφυγε το άγχος, προσπάθησε να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη και ισορροπημένη τακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο θετική θα είναι η στάση σου στο θέμα της επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σου, θα είσαι σε θέση να αναθεωρήσεις, πιθανότατα δε θα έχεις διάθεση να ρισκάρεις με αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου κινήσου συγκαταβατικά. Μέσα στο εξαήμερο θα υπάρξει συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και στη συνέχεια την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό η συγκαταβατική σου στάση θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, ξεκινάς προγραμματισμένα σχέδια. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο η σκέψη σου θα σε οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμούς. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις στόχους και αποφάσεις, θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις. Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς συναισθηματικά και να προχωρήσεις μπροστά, θα σου δοθεί δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα ενισχύσει την ανάγκη σου για σταθερότητα, σοβαρότητα αποκτά η στάση σου. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα η κτητικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε παθιασμένες ενέργειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από αμφιβολίες όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κινηθείς στρατηγικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου επιθυμία σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που σου δημιούργησε απογοήτευση. Προσπάθησε να εστιάσεις στην ψυχολογική σου ισορροπία, θα καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου τερματίζεις τις αιωρούμενες καταστάσεις, θα επικεντρωθείς στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο περιορίζεις την αυστηρή ή επικριτική στάση, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τις εξάρσεις και την αντιδραστική συμπεριφορά. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα η στιγμή ενδείκνυται για αποκαλυπτικές συζητήσεις και για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά και ουσιαστικά. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου δώσει τη δύναμη να βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ότι αρνητικό έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτάζοντας μόνο μπροστά.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στην Παρθένο αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα ακουστεί, θα καταφέρεις να ανανεωθείς ψυχολογικά. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και στο τέλος της εβδομάδας την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι καλή χρονική περίοδος για να ανανεωθείς. Ο Ερμή θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο πρόσφορο θα γίνει το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Ομαλές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, διαπιστώσεις και αποφάσεις, αν προσπαθήσεις να λύσεις τους συναισθηματικούς κόμπους θα το καταφέρεις. Κάνε το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να κινηθείς με ουσιαστικά βήματα, στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι ώριμη και κατασταλαγμένη. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανασφάλειες, ίσως να μην λείψουν οι δυναμικές πράξεις, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την καταπιεστική ή κτητική στάση, απέφυγε τις εμμονές και τις παθιασμένες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η Πανσέληνος στην Παρθένο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, εξήγησε και μίλα με σαφήνεια. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, τότε κινήσου με αποφασιστικότητα, ανταποκρίσου στο άνοιγμα που θα υπάρξει. Απέφυγε την αδράνεια, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον στις συναισθηματικές σου υποθέσεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό ενθουσιασμός και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα κινήσεις τα νήματα για άμεση επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο περιόρισε την ανυπόμονη στάση. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα προσοχή στην παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, δείξε αυτοσυγκράτηση, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και την Πανσέληνο στην Παρθένο συντηρητική και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου. Εσύ που ταλαιπωρείσαι από συναισθηματικά διλήμματα καλό θα είναι να μην αγχωθείς, δώσε χρόνο στα γεγονότα. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα είσαι σε θέση να κινηθείς προσγειωμένα με ειλικρίνεια και ωριμότητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα πρέπει ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου να είναι μεθοδικός και διπλωματικός, όχι πιεστικός και κτητικός. Θα πρέπει να αποφύγεις τις εξάρσεις και τις ζήλιες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να βγάλεις την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Κινήσου με χαλαρότητα, σκέψου αντικειμενικά, εστιάσετε στην ουσία των αισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να ρεγουλάρεις την παρορμητικότητα σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό δεν αποκλείεται να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που υπάρχουν ανασφάλειες θα δώσεις τέλος στις ανυπόστατες φοβίες.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο το ταίρι σου θα πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα ενεργοποιήσουν την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς την ένταση των συναισθημάτων σου. Σε ζητήματα που υπάρχει αμφιβολία θα πρέπει να αποφύγεις τις ακραίες αντιδράσεις και την προσκόλληση στις θεωρίες σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο και η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσεις πως οι εξηγήσεις και τα ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ξανά ενώσουν, δεν θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Η εσωτερική σου χαλάρωση θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για επανένωση.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα καχύποπτες ίσως και διχασμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να βγάλεις απωθημένα. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις, ψάξε και εντόπισε τις ψευδαισθήσεις σου.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr