Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

43974 jenny 590

«Τι ανάγκη έχεις εσύ;» «Δεν χρειάζεται καν να χτενιστείς!» Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ότι οι σγουρομάλλες δεν έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τα χτενίσματα, ωστόσο κάνουν λάθος!

Υπάρχουν τρόποι να αναδείξετε τις μπούκλες σας και να δώσετε έναν νέο αέρα στην εμφάνισή σας.

Πλεξούδα- αλογοουρά

Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία τμήματα. Χτενίστε το μεσαίο προς τα πίσω και πιάστε το με λαστιχάκι σε μια χαμηλή αλογοουρά. Πλέξτε γαλλική πλεξούδα χρησιμοποιώντας τις ελεύθερες τούφες των μαλλιών, μέχρι να φτάσετε κάτω από το λαστιχάκι. Στην συνέχεια, φέρνετε τις πλεξούδες κάτω από την αλογοουρά όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Σταθεροποιείτε με ένα επιπλέον λαστιχάκι και είστε έτοιμη.

Ψηλός κότσος

Αφού χτενιστείτε, σκύψτε το κεφάλι προς το έδαφος και πιάστε τα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά. Σχηματίστε έναν μεγάλο, χαλαρό κότσο και αφήστε ελεύθερες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο. Τόσο απλό.

Χαμηλός κότσος

Χτενίστε τα μαλλιά  προς τα πίσω και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι σε ένα χαμηλό χαλαρό κότσο. Τραβήξτε μία τούφα και περάστε την γύρω από το πιαστράκι. Στερεώστε με τσιμπιδάκι. Με μία χτένα, κρεπάρετε το πάνω μέρος της κεφαλής και στολίζετε με τσιμπιδάκια.

Xαμηλή αλογοουρά

Πιάνετε τα μαλλιά χαμηλά στον σβέρκο και τα δένετε με ένα λαστιχάκι. Τραβάτε μια τούφα και την περνάτε γύρω από το πιαστράκι, προκειμένου να το κρύψετε.

Πλεξούδα αντί για στέκα

Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα: στο μπροστινό και το πίσω. Πιάστε λίγες από τις μπροστινές τούφες και φτιάξτε μια πλεξούδα στην κάθε πλευρά. Φέρτε τις αντίθετα την μία από την άλλη και στερεώστε με τσιμπιδάκια. Βάλτε αφρό στα πίσω μαλλιά για να δώσετε περισσότερο όγκο.

Μικρό στεφάνι

Πλέξτε δύο πλεξούδες μεσαίου μεγέθους στα πλάγια και φέρτε τις αντίθετα την μία από την άλλη. Δέστε τις μεταξύ τους και στερεώστε με τσιμπιδάκια.

Τριπλός κότσος

Χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω  και χωρίστε τα σε τρία διαδοχικά τμήματα, το ένα πάνω από το άλλο. Πιάστε τις τούφες με διάφανο λαστιχάκι σε μικρούς κότσους. Τραβήξτε μια μπούκλα από τον καθένα έτσι ώστε να το περάσετε πάνω από το πιαστράκι για να μην φαίνεται. Στερεώστε με τσιμπιδάκια και λακ.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr