Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
350948
 
Αν τα νύχια σας είναι κοντά ξεκινήστε να τα βάφετε με απαλά βερνίκια κι αποφύγετε τα έντονα χρώματα που κάνουν το μάτι να πέφτει σε αυτά.
 
Όσο τα νύχια μεγαλώνουν και μόλις φθάσουν στο ίδιο μήκος με το δέρμα των δακτύλων μπορείτε να ξεκινήσετε με κόκκινα, καφέ και μπορντό βερνίκια.
 
Μην χρησιμοποιείτε βερνίκια με γκλίτερ κι άλλα τόσο εντυπωσιακά και γυαλιστερά χρώματα γιατί θα κάνετε τα νύχια σας να φαίνονται πιο κοντά.
 
Όταν βάφετε τα νύχια σας αφήστε μερικά χιλιοστά δεξιά κι αριστερά άβαφα, γιατί έτσι θα προσθέσετε μήκος.
 
Αν κάνετε σχέδια στα νύχια σας προτιμήστε μικρά μοτίβα όπως κουκίδες, ξεκινώντας από την κορυφή του νυχιού προς το κέντρο ή λεπτές γραμμές που δίνουν μήκος.
 
 
Γενικά οι γραμμές που δίνουν μήκος είναι ο,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε και μάλιστα δεν χρειάζεται να τις κάνετε σε όλα σας τα νύχια. Επιλέξτε μερικά και αφήστε τα υπόλοιπα βαμμένα στο χρώμα που σας αρέσει.
 
 
Τα σχέδια κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται πιο μακριά όταν τα κάνετε πάνω σε διαφανές ή nude βερνίκι.
 
Όταν κάνετε γαλλικό μανικιούρ βάψτε ακριβώς την άκρη του νυχιού σας, που κάνει το ημικύκλιο με λευκό βερνίκι και μην κάνετε πιο παχιά γραμμή γιατί έτσι θα κοντύνετε το νύχι.
 
Κάντε σχέδια με άλλο χρώμα, με λεπτό πινελάκι, σχεδιάζοντας το ημικύκλιο στο πάνω μέρος του νυχιού, που θα δώσει την αίσθηση πιο μακριών νυχιών.

Ένα άλλο κόλπο για να φαίνονται τα νύχια πιο μακριά είναι να κάνετε αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ, παίζοντας με φωτεινά χρώματα.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr