Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

44087 sneakers 590

Καθώς οι ημέρες του Μαρτίου γίνονται περισσότερο ζεστές, αρχίζουμε να αποχωριζόμαστε δειλά-δειλά τα βαριά παλτό και τα «χοντρά» μποτάκια μας.

Aρχίζουμε και φοράμε πιο ανάλαφρα ρούχα και παπούτσια όπως είναι τα διαχρονικά (και αγαπημένα!) sneakers, τα οποία είναι τα ιδανικά για αυτήν την εποχή και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους για να αναδείξουμε το στιλ μας, αλλά και για να μην χάσουμε την...άνεσή μας.

Tα φαρδιά γραμμής πουλόβερ ταιριάζουν πολύ με τα sneakers.

Προτιμήστε μονόχρωμα σχέδια και συνδυάστε τα με καρό πουκάμισο, το οποίο θα προεξέχει από το πουλόβερ και στενό παντελόνι. Αυτό το casual look είναι ιδανικό για όσες βρίσκονται από το πρωί έως το βράδυ στους δρόμους, αλλά θέλουν να είναι κομψές.

Για να είναι ολοκληρωμένο το look και σε περίπτωση που κρυώσετε, φορέστε μαύρο δερμάτινο ή τζιν μπουφάν.

Για όσες επιθυμούν να έχουν άνεση και στιλ στην δουλειά τους, μπορούν να συνδυάσουν τα αθλητικά sneakers με υφασμάτινα παντελόνια και σακάκια. Είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσουν ένα πιο επίσημο τόνο στην εμφάνισή τους,  χωρίς την υπερβολή που δίνουν οι γόβες.

Φυσικά και τα sneakers ταιριάζουν απόλυτα με το αθλητικό στιλ. Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι τα hoodies και τις φόρμες, τις φοράμε μόνο στο γυμναστήριο,ωστόσο με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε όλες μας τις εξόδους.

Αξεσουάρ όπως τα μεγάλα γυαλιά και οι tote τσάντες, τα δερμάτινα τζάκετ και οι μακριές ανοιξιάτικες ζακέτες είναι ιδανικές πινελιές για ένα καθημερινό look που σίγουρα, θα μας βολέψει.

Ποιος είπε ότι τα φορέματα και οι φούστες ταιριάζουν μόνο με γόβες και μπότες! Ακόμη κι αν αποφασίσετε να φορέσετε maxi ή midi φόρεμα/φούστα, με τα κατάλληλα sneakers μπορείτε να αναδείξετε το ντύσιμό σας και το κυριότερο, να είστε άνετη.

Τα τελευταία χρόνια οι ζιπ κιλότ έχουν κάνει μεγάλο comeback και έχουν αγαπηθεί τόσο από τις fashion bloggers του εξωτερικού, όσο και από τις δικές μας τηλεοπτικές περσόνες. Είναι βολικές, δίνουν στυλ και φυσικά, ταιριάζουν απίστευτα με τα sneakers. Συνδυάστε τις με ριγέ μακό ή ανοιξιάτικα πουλοβεράκια που είναι πολύ της μόδας.

 

 

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr