Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

415740

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιουνίου 2020 έως τις 05 Ιουλίου 2020.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο από το παρελθόν ή ίσως να είναι άτομο που από καιρό υπάρχει έλξη μεταξύ σας. Αμοιβαίος θα είναι ο ενθουσιασμός, το μεταξύ σας ταίριασμα θα ανοίξει δίοδο σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα θα υπάρξει θετική πορεία.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσοχή να μην εστιάσεις στις καταστάσεις που σε δυσανασχετούν ή σε εκνευρίζουν και δημιουργήσεις εντάσεις, προσπάθησε να δεις τα γεγονότα σφαιρικά στη γενική τους μορφή. Καλό θα είναι να περιορίσεις διαθέσεις κόντρας και ανταγωνιστικής κυριαρχίας. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αναλωθείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως εσύ κρατάς τα ηνία, επικεντρώσου στην αγάπη και στα αμοιβαία αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η στάση σου θα είναι συναισθηματική, θα θελήσεις να προσφέρεις και να εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς, να μιλήσεις ελεύθερα και να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό. Εσύ που θέλεις να αποκτήσει η προσωπική ζωή σου σταθερότητα ανέλαβε δυναμική δράση, αν υπάρχει πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σου πέρνα σε προτάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε πράξεις που στόχο θα έχουν να σοβαρέψουν την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι πράξεις σου θα είναι άμεσες, θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο βήμα με κατεύθυνση την επισημοποίηση. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, προχωρείτε μπροστά με κοινές βλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν να στρωθεί το έδαφος για να αποκτήσεις σταθερό ταίρι. Τις καταστάσεις που θα προκύψουν θα τις καλοδεχτείς με δυναμισμό και σοβαρότητα. Στο χέρι σου θα είναι οι πορεία των εξελίξεων, στην παρούσα φάση εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Φεύγουν οι αναστολές και οι αρνητικές εικασίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αισιοδοξία και ανάγκη για αναζωογόνηση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου στοχεύοντας στην ισορροπία και το μέλλον της σχέσης σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ίσως να ξεφύγουν λίγο οι επιθυμίες σου, ο έντονος ενθουσιασμός σου προσοχή να μην σε οδηγήσει σε υπερβολές ή σε σκέψεις που δεν θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Προσπάθησε τα όνειρα και τα μελλοντικά σου σχέδια να είναι εφικτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θερμά λόγια θα ειπωθούν, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική, και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις θέματα που αφορούν το μέλλον.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με ανανεωμένο στυλ θα εμφανιστείς, η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, η παρουσία σου δε θα περάσει απαρατήρητη. Θα σε πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό αμεσότητα θα έχει ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει. Ελκυστικότητα και οικειότητα θα έχει η στάση σου, αν ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει θα δεις πως η εξέλιξη θα σε ενθουσιάσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αυτό που θα θελήσεις θα είναι να περάσεις με το ταίρι σου ξέγνοιαστα θερμά και ανανεωμένα, ρουτίνα και κατεστημένο θα είναι έννοιες με τις οποίες δε θα τα πας καλά. Αυτή την εβδομάδα, θα σου βγει το επαναστατικό, το εξτριμ και το αντιδραστικό. Θα καταφέρεις να εστιάσεις και να απολαύσεις τη συναισθηματική ασφάλεια του σταθερού δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Στη διάρκεια του επταημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την στασιμότητα ή την απαισιοδοξία που ενδεχομένως να νιώθεις. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με διαίσθηση και χαλαρότητα, η διάθεση σου θα σε ωθήσει σε ανέμελες ενέργειες, ίσως να φέρεις στη μνήμη σου μια παλιά σου αγάπη. Στις αποφασιστικές και απελευθερωμένες σου προτάσεις θα λάβεις θετικές απαντήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα μιλήσετε για παρόν και μέλλον, ίσως να οργανώσετε και ένα ταξιδάκι απόδρασης. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Η ειλικρίνεια που θα υπάρξει μεταξύ σας θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και να εμπιστευτείς, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν και οι προτάσεις που θα γίνουν θα δημιουργήσουν βάσεις για σταθερό μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σου ανοίξει προοπτική αισθηματικών εξελίξεων. Ελκυστικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, προσέγγισε με αμεσότητα, θα σου βγει σε καλό. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση έντονων αισθημάτων. Σε περίπτωση που παλιές απογοητεύσεις σου δημιουργήσουν αναστολές καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και δισταγμούς, κινήσου με δυναμισμό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που έχεις ταίρι δίπλα σου και τα αισθήματα σου είναι πλέον σταθερά οι βλέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου θα γίνουν σοβαρές. Το ταίρι σου θα κρατήσει θετική στάση σε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης. Έρχονται αποφάσεις σοβαρές και ώριμες, τα κοινά σας σχέδια θα μπουν σε πορεία υλοποίησης, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση, προσπάθησε η στάση σου να είναι χαλαρή και όχι αγχωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα τονώσει την αισιοδοξία σου και γενικότερα την εσωτερική σου διάθεση. Μέσα στην εβδομάδα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου που ουσιαστικά θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζεις την οπτική σου. Βγαίνεις από αναστολές και αρνητικές αναμνήσεις, θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αισθαντικότητα θα σε χαρακτηρίζει, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς δεν αποκλείεται να το ρίξεις στις ονειροπολήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να μπεις σε άλλη διάσταση. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Θα τη βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που αγαπάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει να γυρίσεις τη μνήμη σου πίσω στις παλιές αποτυχίες. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι ελπίδες σου όσο και οι προσδοκίες σου. Οι πράξεις σου μέσα στην εβδομάδα θα είναι κάπως ασυνήθιστες, σε καμιά περίπτωση δε θα θελήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη ή να πέσεις στα ίδια λάθος πρόσωπα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να ψάξεις τις πραγματικές αιτίες, αλλάζεις τρόπο αντιμετώπισης, στα δύσκολα θέματα ή στα σκοτεινά σημεία δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα εισχωρήσεις στο βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή σου δημιουργούν αρνητισμό. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά, οι πράξεις σου θα είναι ουσιαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σας βοηθήσει να σκεφτείς επάνω σε σοβαρή βάση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι ριζικές και ώριμες. Η ανάγκη σου για να βρεις λύσεις θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις, να ψάξεις τις αιτίες και να λύσεις τους συναισθηματικούς σου κόμπους. Για σένα που προσφάτως χώρισες τα γεγονότα θα σε ωθήσουν σε μια ουσιαστική συζήτηση με το πρώην ταίρι σου, έρχονται άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, διεκδίκησε με μεθοδικό τρόπο. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να σκεφτείς την προοπτική της συγκατοίκησης. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, θα καταφέρεις να καταρρίψεις ανυπόστατες φοβίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, βγαίνεις από αρνητικές ή απογοητευτικές σκέψεις. Κράτα δεκτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και συναναστροφές, είναι πολύ πιθανόν να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα σε γοητεύσει ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα πορεία σε συμβουλεύω να μην απορρίψεις πρόταση για ραντεβού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσοχή στις εξάρσεις, στις ζήλιες και στις πεισματικές αντιδράσεις. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κυριαρχήσεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως θα πρέπει να λείψουν οι υπερβολές και τα νεύρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ανέμελη θα γίνει η διάθεση σου, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει ισορροπία και ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, αποκτάς μια κάπως πιο ανέμελη και αισιόδοξη διάθεση. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ουσιαστικά θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να απεγκλωβίσεις τα αισθήματα σου από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, κοίτα μπροστά, διάγραψε το αρνητικό παρελθόν.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό θα κανείς το βήμα να βγεις από τις καθιερωμένες συνήθειες και επιλογές, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ανέμελη ή αναζωογονητική όψη στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr