Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

416767

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το χρονικό διάστημα από τις 06 Ιουλίου 2020 έως τις 12 Ιουλίου 2020.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη και συνειδητή. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να στραφείς προς την επανασύνδεση. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλα ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς. Αφήνεις στην άκρη τις αναστολές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα σκεφτείς ήρεμα και λογικά, θα καταφέρεις να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία γεγονός που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη των προηγούμενων ημερών. Δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη. Ο αισθησιασμός σου θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να κάνεις το ταίρι σου να απελευθερωθεί και να σου εκδηλώσει αυτό που νιώθει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Κοινωνική, προσιτή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Παίρνεις απόφαση να βγεις από τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης και να κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στις διφορούμενες επιθυμίες. Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Η εβδομάδα διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ουσιαστική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα σε εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, ετοιμάσου η εβδομάδα σου θα έχει έντονες εξελίξεις και εκπλήξεις. Εσύ που έχεις ξεφύγει από το παρελθόν και αναζητάς νέα αγάπη θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι, προμηνύεται άνοιγμα προδιαγραφών. Θα νιώσεις αισθήματα έντονης έλξης, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με σταθερά βήματα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Φεύγουν τα πείσματα και οι αρνητικές αντιδράσεις, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις ακρότητες. Η διάθεση σου θα είναι πιο ήρεμη ίσως και πιο συμβιβαστική, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις λογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να περάσεις σε άμεσες προτάσεις. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με ωριμότητα θα ανταπεξέλθεις στα γεγονότα, αν δώσεις άνοιγμα για έναρξη σχέσης δε θα απογοητευτείς. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πρώην ταίρι θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, στόχο βάζεις την σταθεροποίηση και την εξασφάλιση. Ειλικρινείς διάλογοι που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα υπάρξει μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα υπάρχει η δυνατότητα να κυλήσει δημιουργικά η εβδομάδα σου, διατήρησε τις διαθέσεις σου θετικές και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετικές απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου ανοίξουν δίοδο επαφών και συναντήσεων. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς και να προχώρησες τα βήματα σου, ουσιαστικά θα βγεις από την καταστολή. Οι άμεσες ενέργειες θα έχουν θετική και εξελίξιμη πορεία, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις τις προσεγγίσεις σου ή τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι να αποβάλεις τις πεσιμιστικές σκέψεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα βρεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, οι επιθυμίες σου δε θα είναι πλέον μπερδεμένες, ανανεώνεσαι και βγαίνεις από τυχόν ανασφάλειες. Θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Συζήτησε με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, μίλησε με ειλικρίνεια, βγάλε στην επιφάνεια την αποφασιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η προοπτική της νέας γνωριμίας προϋποθέτει πως θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν, άφησε ανοιχτή μια δίοδο προσέγγισης στο πρόσωπο που θα καταλάβεις πως θέλει να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Σε προτρέπω να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα λάβεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των γεγονότων.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε πράξεις διόρθωσης και αναδόμησης, θα θελήσεις να αλλάξεις τα αρνητικά αποτελέσματα. Προσπάθησε οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως για να μην χαθεί η ισορροπία της σχέσης σου θα πρέπει η στάση σου να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα αποφύγεις τις επιλογές που απαιτούν ρίσκο. Αλλάζουν οι βλέψεις και οι προθέσεις σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα είναι θετικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ουσιαστικής κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν το πρώην ταίρι σου να επανέλθει και πάλι στη ζωή σου. Απρόοπτο τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περαιτέρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις με ειλικρίνεια, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αναζωογονητικές συνθήκες θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, έντονες θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα συνηθισμένα και να προχωρήσεις με στόχο την ανανέωση.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και τη διάθεση σου. Επιπλέον, θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα, αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Θα αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τα μπερδεμένα ζητήματα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να σιγουρευτείς.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr