Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά



Ψωμί του τόστ 9 φέτες
Ζαμπόν 3 φέτες
Τυρί 3 φέτες για τόστ
Μαρούλι 3 μεγάλα φύλλα
Μπέικον 3 φέτες
Ντομάτα 1 μεγάλη
Μαγιονέζα 3 κουταλιές σούπας
Οδηγίες

Ξεκινάμε να σοτάρουμε ελαφρά το μπέικον σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα.Ψήνουμε τις πρώτες 3 φέτες του ψωμιού στην φρυγανιέρα ή στο γκριλ ελαφρώς (όχι σε τοστιέρα για να παραμείνει αφράτο το ψωμί) για να ξεκινήσουμε με το πρώτο σάντουιτς. Στην πρώτη φέτα αλείφουμε μαγιονέζα, βάζουμε μια φέτα ζαμπόν, μια φέτα τυρί και το ένα φύλλο μαρουλάκι το οποίο έχουμε πρώτα πλύνει καλά και το έχουμε στεγνώσει.

Συνεχίζουμε αλείφοντας την δεύτερη φέτα του ψωμιού με μαγιονέζα και βάζοντας την από πάνω. Βάζουμε την μια φέτα μπέικον και μια ροδέλα ντομάτας .Τελειώνουμε με την τελευταία φέτα ψωμιού την οποία έχουμε αλείψει με μαγιονέζα από την εσωτερική πλευρά της. Βάζουμε οδοντογλυφίδες στις 4 γωνίες του σάντουιτς και προσεχτικά με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε τρίγωνα. Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα σάντουιτς και αν θέλουμε τα συνοδεύουμε με ψιλοκομμένα σπιτικά τσιπς.

ΠΗΓΗ ; chefoulis.gr