Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά



150 γρ. Λογάδι ΗΠΕΙΡΟΣ κομμένο σε κύβους
150 γρ. φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ κομμένη σε κύβους
700 γρ. φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
1 πράσινη πιπεριά και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
1 μέτρια μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
2 κολοκύθια κομμένα σε φέτες
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
1 - 2 ποτηράκια του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
αλάτι, πιπέρι, λίγο θυμάρι, λίγη ρίγανη και μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα πασπαλίζετε με θυμάρι και το μισό σκόρδο, τα περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και 1 ποτηράκι κρασί και τα αφήνετε στο ψυγείο μέσα σε μπολ να μαριναριστούν για 1 ώρα.
Στο μεταξύ, κόβετε τα λαχανικά όπως περιγράφεται στα υλικά και τα τοποθετείτε σε λεκανίτσα. Αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με τη ρίγανη, το μαϊντανό και το υπόλοιπο ψιλοκομμένο σκόρδο, περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο ακόμη και τα ανακατεύετε καλά.
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C. Απλώνετε στον πάγκο σας 4 κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζετε πάνω τους τα λαχανικά. Μοιράζετε από πάνω τα κομμάτια του κοτόπουλου και του τυριού και κλείνετε τις λαδόκολλες σε πακέτα.
Τοποθετείτε τα πακέτα σας σε ταψί, τα περιχύνετε με 1 ποτηράκι του κρασιού νερό και τα ψήνετε για 2 ώρες περίπου. Αφήνετε το φαγητό εκτός φούρνου για 10 λεπτά και σερβίρετε τα πακέτα κατευθείαν σε πιάτα.

ΠΗΓΗ ; icookgreek,com