Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ανακοίνωση με διευκρινήσεις αναγκάστηκε να εκδώσει το υπουργείο Οικονομικών,

μετά το σάλο που προκάλεσε η διαπίστωση ότι χιλιάδες δικαιούχοι δεν εισέπραξαν το επίδομα θέρμανσης στις 4 Μαρτίου, όπως έπρεπε κανονικά.


Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος των δικαιούχων έλαβαν κανονικά τη δόση του επιδόματος θέρμανσης στις 4 Μαρτίου και οι υπόλοιποι θα πιστωθούν το ποσό που δικαιούνται μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες.


Σύμφωνα με τον Αθηναϊκό τύπο που επικαλείται μάλιστα πηγές του υπουργείου υπήρξε πρόβλημα στο μηχανογραφικό σύστημα της Γενικής Γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων.


Ο πρόεδρος των πρατηριούχων της Φθιώτιδας Γιώργος Χήτα διαμαρτύρεται και για την καθυστέρηση στην καταβολή της επιδότησης του συστήματος εισροών εκροών. Χιλιάδες πρατηριούχοι υποχρεώθηκαν να χρηματοδοτήσουν το κόστος αγοράς και τοποθέτησής του στα πρατήριά τους και δεν έχουν εισπράξει ούτε ευρώ.


Την ίδια ώρα η πτώση του ευρώ σπρώχνει την τιμή των καυσίμων προς τα πάνω. Ολοταχώς προς το «1 προς 1» οδεύει η ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου. Το αμερικανικό νόμισμα «καλπάζει», ενώ το ευρωπαϊκό χάνει το ένα στήριγμα μετά το άλλο.

Πηγή:lamiastar.gr