Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Ληστεία σε βάρος  πρατηριούχου  το βράδυ στην περιοχή της Λοκρίδας και ειδικότερα  στην Αταλάντη .
Πρατηριούχος  την ώρα που έκλεινε την επιχείρησή του  δέχτηκε επίθεση  απο δύο άνδρες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και  κρατούσαν  μαχαίρι .
Οι δύο άνδρες  πλησίασαν αθόρυβα μέσα  στην νύχτα τον πρατηριούχο ο οποίος ήταν μόνος του στο μαγαζί του εκείνη την ώρα και αφού τον απείλησαν με  αιχμητό αντικείμενο που κρατούσαν του ζήτησαν τις εισπράξεις της ημέρας .


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  πήραν περίπου  4000 με 5000 χιλιάδες ευρώ .
Στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός και έχουν  στηθεί παντού μπλόκα . Ο άτυχος πρατηριούχος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειές

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, για ληστεία σε βάρος 44χρονου υπηκόου Αλβανίας, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, σε περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.

 

Ειδικότερα, χθες (13-12-2016) το βράδυ οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν τον 44χρονο, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν από το πρατήριο στο όχημά του και με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν το μπουφάν του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.