Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  έκοψε  ο δήμος Λαμιέων  σε   σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης με τις  ευχές όλων για  ποιοτικότερες και καλύτερες υπηρεσίες .

Ήταν όλοι εκεί . Αντιδήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του δήμου για να ευχηθούν για την νέα χρονιά  μεταξύ τύρου και αχλαδίου και με ένα ποτήρι κρασί .

Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά  ευχαριστώντας  όλους για την προσπάθεια που καταβάλουν για να διευκολύνουν  την καθημερινότητα του πολίτη και υποσχόμενος  ότι οι υπηρεσίες συνεχώς θα βελτιώνονται .

Την παράσταση  έκλεψαν οι μαθητές  των ΚΔΑΠ του δήμου Λαμιέων  οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς  υπο την καθοδήγηση των δασκάλων τους .

Απο συρτό μέχρι και χασάπικο  χόρεψαν τα μικρά παιδιά  αποδεικνύοντας την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης καθώς το προσωπικό εκτός απο καταρτισμένο  είναι και γεμάτο θέληση να  δώσει στα παιδιά όσα περισσότερα πολιτιστικά και κοινωνικά  εφόδια  μπορεί .
Για αυτό και η δημοτική αρχή μέσω της αρμόδιας αντιδημάρχου Βίβιαν Αργύρη  στηρίζει  τον θεσμό  έχοντας μάλιστα και νέα σχέδια .

Ξεχωριστή νότα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών και  το Πνευματικό Κέντρο Σταυρού τμήματα των οποίων παρουσίασαν χορούς και τραγούδια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video της βραδιάς.

 

 

Περισσότερα...