Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μπορεί για κάποιους  να φαντάζουν  μακριά οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά για κάποιους άλλους , όπως οι πολιτικοί , είναι κάτι για το οποιο πρέπει ήδη να προετοιμάζονται .


Ήδη για την περιφέρεια Στερεάς  με τα  όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα θα αναμετρηθούν  ο Κώστας Μπακογιάννης και ο σημερινός Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος .


Ο κ. Μπακογιάννης έχει δηλώσεις πολλάκις πως δεν θα αφήσει την περιφέρεια για την κεντρική πολιτική  σκηνή ενώ ο κ.Γκλέτσος ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στην Περιφέρεια  Στερεάς .


Υπάρχει όμως και τρίτη και τέταρτη υποψηφιότητα οι  οποίες καλλιεργούνται στο παρασκήνιο  ?


Σας μεταφέρουμε  έρευνα  η οποία διεξάγεται τις τελευταίες  ημέρες  στην Στερεά από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας .
Σύμφωνα με πληροφορίες  θέμα της έρευνας είναι η περιφέρεια, οι υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και τα πρόσωπά  που την εκπροσωπούν .
Ο πολίτης καλείται να απαντήσει  στο πως χαρακτηρίζει τον Κώστα Μπακογιάννη  σύμφωνα με την πορεία του μέχρι σήμερα ενώ απαντά σε φράσεις οι οποίες τον χαρακτηρίζουν . Επίσης  καλείται να χαρακτηρίσει  τον Βαγγέλη Αποστόλου , και τον Απόστολο Γκλέτσο .


Σε επόμενη ερώτηση καλείται να απαντήσει  για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει  η πόλη στην οποία ζει και ποιος πιστεύει ότι πρέπει να δώσει λύση . Οι ερωτήσεις συνεχίζονται  και ο πολίτης καλείται να βαθμολογήσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η περιφέρεια  απο τις υποδομές μέχρι και τις κοινωνικές παροχές .
Ακόμη και για την ιστοσελίδα  της περιφέρειας υπάρχει ερώτηση .
Στην συνέχεια , ο πολίτης βαθμολογεί όλους τους αντιπεριφερειάρχες  ανάλογα με την δράση τους και τους βουλευτές  της Φθιώτιδας .
Και στην  συνέχεια  υπάρχουν  δύο ερωτήσεις  που προβληματίζουν .


Ο πολίτης ερωτάται  για  το πως  βλέπει τον Νίκο Σταυρογιάννη σημερινό δήμαρχο Λαμιέων . Προκαλεί εντύπωση γιατί το θέμα  της έρευνας είναι η Περιφέρεια .
Ξαφνικά προκύπτει  το όνομα του κ. Σταυρογιάννη και πως τον κρίνουν οι πολίτες .


Η δεύτερη ερώτηση  που προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι όταν ο πολίτης καλείται να βαθμολογήσει  τους δύο υποψηφίους  για την περιφέρεια κ.κ. Μπακογιάννη και Γκλέτσο . Ερωτάται για αυτούς τους δύο , στην συνέχεια για τους επικεφαλής των σημερινών παρατάξεων  μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο και ....τον σημερινό βουλευτή Απόστολο Καραναστάση .
Άσχετο μπορεί να σκεφθείτε . Ή πολύ σχετικό .
Μήπως υπάρχει  σκέψη υποψηφιότητας του κ. Καραναστάση  στην περιφέρεια ?
Γιατί είναι  ο μοναδικός  βουλευτής ,το όνομα του οποίου βρίσκεται στην συγκεκριμένη ερώτηση ?
Προετοιμάζεται το έδαφος  για μία αλλαγή πολιτικής σκηνής για τον σημερινό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ?
Ο χρόνος θα δείξει . Πάντως η έρευνα  βρίσκεται σε εξέλιξη με συγκεκριμένες ερωτήσεις και συγκεκριμένα  πρόσωπα στα οποία , όπως καταλάβατε επιμένει πιο πολύ .