Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

                

Το ΚΕΚ Αριάδνη στην Λαμία παρέχει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατάρτισης στην Διοικητική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το ΚΕΚ Αριάδνη στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών λύσεων, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό ώστε να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στο πλαίσιο της νέας οικονομίας που διαμορφώνεται.

Επίσης σκοπός του είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του σε νέους τομείς και νέες αγορές, καλλιεργώντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, ενισχύοντας τις υποδομές που θα επιτρέψουν τη μέγιστη δυνατή εξέλιξη στο χώρο της εκπαίδευσης, της συμβουλευτικής και της κατάρτισης.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης "ΑΡΙΑΔΝΗ" μέσω των ειδικών συνεργασιών του συμβάλλει στην προώθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Frederick  Κύπρου, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.  & ομοταγή των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

Για ενδιαφερόμενους σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το Κ.Ε.Κ ΑΡΙΑΔΝΗ παρέχει έγκαιρη πληροφόρηση και υποστήριξη για την υποβολή αιτήσεων μεταπτυχιακών σπουδών εξ' αποστάσεως  στις παρακάτω ειδικότητες :

Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης

- Διοίκηση Επιχειρήσεων

- Ναυτιλιακή Διοίκηση

- Ναυτικό Δίκαιο

 

Επιστημών της Αγωγής

- Ειδική Εκπαίδευση

- Διοίκηση Σχολικών Μονάδων

- Αναλυτικά Προγράμματα και τη Διδασκαλία

- Διασφάλιση Ποιότητας (Κατεύθυνση Εκπαίδευσης)

- ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη

 

Επιστημών Υγείας

- Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας

Προπτυχιακές σπουδές

-  Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 

Κ.Ε.Κ ΑΡΙΑΔΝΗ

Λ. Δημοκρατίας 52

22310 - 810 60

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη: κα. ΜΠΕΛΙΓΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Περισσότερα...