Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τι γυρεύουν φοιτήτριες του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και μέλη της θεατρικής ομάδας ΄΄Σκηνοβάτες΄΄ στο χώρο του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λαμίας;

Η απάντηση θα δοθεί στις 31 Μαΐου

Οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λαμίας θα παρουσιάσουν Πρώτες Βοήθειες στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες και τα πρωτόκολλα των Πρώτων Βοηθειών.

Σκοπός του συγκεκριμένου project είναι η  ευαισθητοποίηση των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία σε θέματα Πρώτων Βοηθειών και κοινωνικής αλληλεγγύης, πάντα με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο. Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή στο κοινό σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα θα συμμετάσχουν ενεργά αλληλεπιδρώντας και συνεργώντας με τα παιδιά μέλη της θεατρικής ομάδας ΄΄Σκηνοβάτες΄΄ και φοιτήτριες του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, κάνοντας πράξη τη συμμετοχή και συνέργια της τοπικής κοινότητας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ειδική Εκπαίδευση.

Επίσης, την ίδια μέρα θα γίνει το ετήσιο bazaar του σχολείου με έργα και κατασκευές των μαθητών στα πλαίσια των ειδικοτήτων γεωπονίας, ηλεκτρολογίας και τουριστικών επιχειρήσεων, που παρακολουθούν όλο το χρόνο. Ακόμη, θα υπάρχουν και έργα με κοσμήματα

Περισσότερα...