Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης πραγματοποίησε συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε να συνεδριάσει στη Λαμία, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αξιωματικών της Στερεάς Ελλάδας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και να πραγματοποιήσει ημερίδα με θεσμικά και άλλα ζητήματα που απασχολούν όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ο κ. Νίκος Σταυρογιάννης μετά την συνάντηση του, δήλωσε ότι : "Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την άψογη συνεργασία που έχω σαν Δήμαρχος με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας καθώς και την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση. Διαχρονικά στηρίζω τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και υποστηρίζω τα δίκαια τα αιτήματά τους. Το έπραξα επί χρόνια ως Βουλευτής, το πράττω και ως Δήμαρχος. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η προσφορά τους στην υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών της ασφάλειας και της κοινωνικής ειρήνης, είναι πολύτιμη και δεν μπορεί να αποτιμηθεί υλικά".

Περισσότερα...