Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μετά τον δήμο Λαμιέων την σκυτάλη πήρε η περιφέρεια Στερεάς η οποία βράβευσε την ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας  για την άνοδό της στην Α΄ Εθνική κατηγορία .

Ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας  βράβευσε την διοίκηση αλλά και τους παίκτες σε κλίμα συγκίνησης  για τις προσπάθειες  όλων με στόχο την άνοδο .

<<..Σήμερα γιορτάζουμε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που έχει ζήσει μέχρι σήμερα η πόλη μας, ο νομός μας. Την άνοδο της ομάδας της Λαμίας στην Α’ Εθνική Κατηγορία !...>> τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραϊσκος  και συνέχισε

<<...Βραβεύσαμε του κορυφαίους αλλά και όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο για αυτή την μεγάλη επιτυχία. Στηρίξαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε αυτή την ομάδα αφού σκοπός μας είναι από εδώ και στο εξής να υπάρχει και συνέχεια.

Πάνω απ’ όλα όμως οφείλουμε ηθικά να βραβεύσουμε και όλον αυτό τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με το παρόν του στηρίζει αυτή την προσπάθεια και που χωρίς όλους εσάς... το όνειρο δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ !

Μεγάλη μου τιμή που η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές, μας χάρισαν από μια υπογεγραμμένη ποδοσφαιρική μπάλα και μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του Περιφερειάρχη Kostas Bakoyannis και το δικό μου και μάλιστα... με το νούμερο 10 στην πλάτη.

-Καλή συνέχεια και Πάντα επιτυχίες !>>

Τόσο  ο περιφερειάρχης Στερεάς  ο οποίος απουσίαζε  όσο και ο αντιπεριφερειάρχης  Θύμιος Καραϊσκος  έλαβαν από την ομάδα από μία φανέλα  με το νούμερο δέκα .

Ο κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε την ομάδα μέσω του facebook γράφοντας    <<...Ευχαριστώ Λαμιάρα! Λυπάμαι μόνο που δεν τα κατάφερα απόψε να είμαι εκεί, αλλά στο εξής όλοι κοντά σου!
Σήμερα είναι γιορτινή βραδιά...>>

 

 

Περισσότερα...