Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

"Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ..." ο τίτλος της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στα πανηγύρια, τα γλέντια και τους χορούς των νησιών του Αιγαίου από τους ενήλικες του Λυκείου Ελληνίδων της Λαμίας.

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα...

Το  τοπίο της εκδήλωσης μαγικό αφού πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κάστρου της Λαμίας με φόντο το φεγγάρι .

Από τους πρώτους που έσπευσαν ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραϊσκος  ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του  για την εκδήλωση  σημειώνοντας  στην σελίδα του στο facebook : 

Το τοπίο μαγευτικό...
Ο καιρός μας έκανε την χάρη αφήνοντας μόνο κάποια σύννεφα στον ουρανό που ίσα-ίσα δημιουργούσαν ένα ιδιαίτερο δέος στην εκδήλωση.

Δύο πράγματα όμως μου έδωσαν ιδιαίτερη ικανοποίηση στη σημερινή εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων στο Κάστρο της πόλης μας:
Η αμέριστη συμμετοχή του κόσμου που κατέκλυσε το χώρο του Κάστρου Λαμίας αλλά και τα μικρά παιδιά που αποτελούν τη βάση για τη συνέχεια του Λυκείου των Ελληνίδων.

"Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ..." ο τίτλος της σημερινής μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στα πανηγύρια, τα γλέντια και τους χορούς των νησιών του Αιγαίου.
Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα... Η Ελλάδα που δεν το βάζει κάτω, που προσπαθεί, που αγαπάει την παράδοση, που δημιουργεί συνεχιστές.

Συγχαρητήρια σε όλους !