Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Δύο νέα παιδιά  ήρθαν εις γάμον κοινωνίαν  το Σάββατο 1η Ιουλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Ενορίας Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.


Πρόκειται για τον Λαμιώτη Πέτρο Κουνούκλα στρατιωτικό και την Χρυσούλα Μέλλιου τραπεζική υπάλληλο από την Αξιούπολη του Κιλκίς .
Το ηθος τους  και η ευγενία  τους ήταν διάχυτη αφού πλήθος  φίλων και συγγενών παρά την υψηλή θερμοκρασία ήταν εκεί για να δώσει  τις ευχές για την κοινή τους ζωή .


Η οικογένεια Κουνούκλα  μέσα απο την συμμετοχή της σε συλλόγους στον Σταυρό και στη Λαμία  τόσα χρόνια προσφέρει φιλανθρωπικό έργο και τείνει χέρι βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη.
Η οικογένεια   Μέλλιου ασχολείται με τα κοινά στον τόπο καταγωγής τους  στην Αξιούπολη αφήνοντας το δικό της στίγμα στην κοινωνική ζωή αλλά και σε προσφορά προς τους συνανθρώπους της .


Τον γάμο τέλεσε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ζευγαριού και στο τέλος οι νεόνυμφοι μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του Ποιμενάρχου Φθιώτιδας  για μια πετυχημένη και ευλογημένη χριστιανική οικογένεια, απέσπασαν και τα συγχαρητήριά του για τον λιτό και απέριττο στολισμό, τον οποίο είχαν στο μυστήριο αλλά ιδιαιτέρως ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τη νύμφη για την σεμνή εμφάνισή της.


Στον γάμο  εκτός φίλων και συγγενών παρευρέθησαν και οι Βουλευτές Φθιώτιδας Αποστόλης Καραναστάσης και Χρήστος Σταϊκούρας .
Ακολούθησε  γλέντι με τον Σταύρο Τσαλάγκα  και την ορχήστρα του όπου κυριάρχησε το κέφι και η παράδοση .


Τις καλύτερες ευχές από το radiomemory.gr

φωτογραφίες  studio Simopoulos