Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 

 Νέα Καλοκαιρινά Δρομολόγια εγκαινιάζει απο φέτος για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας .    



Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού  το υπεραστικό ΚΤΕΛ εγκαινιάζει δύο νέα δρομολόγια , ένα για Αθήνα και Πειραιά και ένα για τα Καμμένα Βούρλα.

Όλες τις ημέρες της εβδομάδος εκτός της Κυριακής θα αναχωρεί από τον σταθμό λεωφορείων Λαμίας στις 03:15 τα ξημερώματα λεωφορείο με προορισμό τον Πειραιά και την Αθήνα. Στόχος του συγκεκριμένου δρομολογίου είναι να εξυπηρετήσει τους αδειούχους που θέλουν να προλάβουν τις πρωινές αναχωρήσεις των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και όσους μεταβαίνουν στην Αθήνα για δουλειές και θέλουν να τελειώσουν λόγω ζέστης όσο το δυνατόν νωρίτερα και να επιστρέψουν αυθημερόν στην Λαμία.

 

 Επίσης κάθε Παρασκευή & Σάββατο θα αναχωρεί από τον σταθμό λεωφορείων Λαμίας στις 21:45 λεωφορείο με προορισμό την λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων το οποίο θα επιστρέφει στις 02:00 τα ξημερώματα. Στόχος του συγκεκριμένου δρομολογίου είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να διασκεδάσουν στην παραλία με το μικρότερο δυνατόν οικονομικό κόστος και να επιστρέψουν με ασφάλεια χωρίς να σκέφτονται το αλκοτέστ.



« Ανταποκριθήκαμε στην απαίτηση επιβατών μας για το  δρομολόγιο προς Καμμένα Βούρλα που πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί και φυσικά είμαστε θετικοί να δρομολογήσουμε αν μας ζητηθεί και αντίστοιχα δρομολόγια για προορισμό  στην Ανατολική Φθιώτιδα …» σημείωσε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κος Παπαναγιώτου.