Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στο "Ονειροπλαστείο" κάθε Παιδικό Όνειρο αποτελεί πηγή 'Εμπνευσης και Δημιουργίας !!!

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως, η απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά, έδωσε την δύναμη στην κα. Βιβή Σεβαστού να επεκτείνει την δράση της και να δημιουργήσει ένα νέο, μοναδικό και υπερσύγχρονο χώρο εικαστικών τεχνών, μουσικής και θεατρικής έκφρασης, ΚΔΑΠ με την επωνυμία “Ονειροπλαστείο”.

Με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης μέσω του "Σύγχρονου Νηπιαγωγείου" δημιούργήσε πρότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις, που προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν άμεσα σε επαφή με την παιδεία του μέλλοντος!

Πρόκειται για ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, ικανά να γεννήσουν τα πιο όμορφα συναισθήματα και να αναδείξουν τις πιο δημιουργικές πλευρές της παιδικής φύσης. Το κάθε παιδικό όνειρο βρίσκει την ευκαιρία να απλώσει τις ρίζες του και να ανθίσει στο πιο εύφορο έδαφος δημιουργίας και μάθησης.

Η παιδαγωγική προσέγγιση που υιοθετεί το "Ονειροπλαστείο" είναι "η μάθηση μέσα από την πράξη" (learning by doing), όπου το κάθε παιδί πειραματίζεται μέσα από την μουσική, το θέατρο, την κίνηση και τα εικαστικά, εξερευνεί τον κόσμο με όλες του τις αισθήσεις και ανακαλύπτει τα ταλέντα και τις κλίσεις του μέσα από δραστηριότητες που θα το βοηθήσουν να εκφραστεί.

Το Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης “Ονειροπλαστείο” σχεδιάστηκε ώστε να αποτελέσει ένα σύγχρονο κέλυφος για δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης και υποδέχεται όλα τα όνειρα των παιδιών από 4 ετών έως 12 ετών.

Σας Περιμένουμε να γνωρίσετε το ΚΔΑΠ "Ονειροπλαστείο" από κοντά.

“Ονειροπλαστείο”

Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης

Υπεύθυνη Ονειροπλαστείου

Βιβή Σεβαστού

Πληροφορίες - Εγγραφές

Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη, Λαμία

22310 - 38 261 / 697 - 901 38 90

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ "Εναρμόμιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018".

Δείτε παρακάτω το σχετικό video.

 
Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό.