Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης



Με στελέχη της αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην ευρύτερη περιοχή, ενόψει του μεγάλου Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στη Λαμία.

Συγκεκριμένα ο κ. Αποστόλου στο πλαίσιο της περιοδείας του συναντήθηκε με στελέχη της αυτοδιοίκησης των Δήμων Λιβαδειάς, Αλιάρτου, Ορχομενού και Λαμίας.

Ο κ. Αποστόλου επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κελυφωτού Φυστικιού Μώλου, όπου ξεναγήθηκε στο συσκευαστήριο. Στη συνέχεια ο Υπουργός συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με παραγωγούς και εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού, όπου, μεταξύ άλλων, τους ενημέρωσε ότι το κελυφωτό φιστίκι εντάχθηκε από το 2017 στον κατάλογο των προϊόντων που θα λαμβάνουν συνδεδεμένη ενίσχυση.

Κατά την περιοδεία που κάνει σήμερα στη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου είχε την ευκαιρία να σχολιάσει αναφορές του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΒΗΜΑ.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε, σχετικά, τα εξής:

«Αποτελεί πρωτοφανή πρόκληση από πλευράς του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, η αναφορά του στον Πρωθυπουργό, ότι ο Αλέξης Τσίπρας προδίδει τη γενιά του.
Τη γενιά του Τσίπρα και όλο τον Ελληνικό λαό τον πρόδωσαν το κόμμα του κ. Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία, και γενικότερα οι πολιτικές δυνάμεις, οι πολιτικές οικογένειες, οι πολιτικές απόψεις, οι πολιτικές πρακτικές, των οποίων συνεχιστής με ηγετικό ρόλο φιλοδοξεί να είναι ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης.
Αυτή του η αγωνία , η οποία είναι φανερή το τελευταίο καιρό,, μας αφήνει αδιάφορους.
Αυτό που ενδιαφέρει εμάς, αυτή την ώρα, είναι η ανάπτυξη της Περιφέρειας, για την οποία τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Στερεά Ελλάδα».