Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης



Είναι η <<Ελένη>> του Κώστα Θερμογιάννη όπως αυτός την εμπνεύστηκε και την οραματίστηκε .

Είναι η  << Ελένη >> που μας καλεί να δούμε την ζωή μας  και τις επιλογές μας . Ήταν η μοίρα  που μας οδήγησε σε αυτές  ή ήταν απλά προδιαγεγραμμένο και εμείς απλά τις ακολουθήσαμε ?


Η Ελένη είναι μία ηλιαχτίδα  γεμάτη  τρυφερότητα , πάθος αλλά και χιούμορ .

Μία καθημερινή ηρωίδα  που φέρνει στην επιφάνεια  σχέσεις και σκέψεις ανάμεσα στην γραμμή της φαντασίας και της πραγματικής ζωής .
Το νέο βιβλίο του Λαμιώτη συγγραφέα Κώστα Θερμογιάννη  είναι γεγονός και παρουσιάστηκε ήδη στην Αθήνα στο Polis Art Cafe στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου στο κέντρο των Αθηνών.
Παρόντες  φίλοι , συγγενείς αλλά και βραβευμένοι συγγραφείς , εκδότες και πανεπιστημιακοί .


Κυρίως αναγνώστες που περίμεναν  το νέο Βιβλίο του συγγραφέα - δεν είναι η πρώτη απόπειρα αλλά κυκλοφορούν άλλα δύο βιβλία με επιτυχία - για να ταξιδέψουν στα παιχνίδια της μοίρας και στην δύναμη της ανυπακοής .
Για το βιβλίο μίλησε ο δημοσιογράφος και βουλευτής Νάσος Αθανασίου, ο ποιητής Αντώνης Τσόκος ενώ αποσπάσματα ανέγνωσε η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Τη συζήτηση συντόνισε η υπεύθυνη των εκδόσεων ΑΝΙΜΑ, Άννα Ραζή, ενώ παρεμβάσεις έκανε ο εκδότης Βασίλης Χατζηιακώβου.
Ο συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.


Μία θάλασσα γεμάτη συναισθήματα η ΕΛΕΝΗ  που ίσως την κρύβεται και εσείς μέσα σας .
Ανακαλύψτε την  ....στα βιβλιοπωλεία  και ταξιδέψτε μαζί της τον ελεύθερο χρόνο σας ...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Κάθε ηλιαχτίδα είναι ‘καταδικασμένη’ να ακολουθήσει την πορεία του φωτός, ένα ευθύγραμμο ταξίδι στον Κόσμο από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στο τέλος και θα εκπληρώσει το σκοπό της. Κάθε ηλιαχτίδα έχει δύο υποστάσεις, την υλική αλλά κι εκείνη της ενέργειας που είναι αθέατη κι άπιαστη. Κάθε ηλιαχτίδα ταξιδεύει γρήγορα, με ταχύτητα ασύλληπτη για κάθε τι άλλο στον Κόσμο. Η Ελένη, μια λαμπερή ηλιαχτίδα, αναρωτιέται αν μπορεί να αλλάξει το πεπρωμένο της, αν μπορεί να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη της πορεία και να ακολουθήσει το μονοπάτι που η ίδια θα επιλέξει για τη ζωή της. Είναι όμως δύσκολο να ξεφύγει από τους κανόνες του Κόσμου και της Φύσης όσο κι αν η θέληση και η επιμονή της της δίνουν ισχυρά κίνητρα για να προσπαθήσει. Είναι άραγε κι αδύνατο;

Περισσότερα...