Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 

Το διήμερο 04 & 05 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας το 5ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης ΄΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΛΙΩΤΗΣ΄΄  στη μνήμη του  Κων/νου Μωλιώτη. πρώην αθλητή υδατοσφαίρισης

Κωνσταντίνος Μωλιώτης

΄΄Πάνε επτά χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο φίλος και συμπαίκτης μας Κωνσταντίνος Μωλιώτης. Μέσα από το τουρνουά θα κρατάμε πάντα ζωντανή τη μνήμη σου.

Φίλε Ντίνο οι αγώνες των παιδιών θα σε φέρνουν πάντα στο μυαλό μας.΄΄

 

Στην τελετή έναρξης ο πρώην προπονητής της Ν.Ε.Λ και εκ των ιδρυτών αυτής, Κώστας Ζουμπουλιάς προσέφερε στην Ιωάννα Μωλιώτη, αδερφή του Ντίνου ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα αναμνηστικό κύπελλο. Επίσης ο εκπρόσωπος της ομάδας του Ηλυσιακού προσέφερε με τη σειρά του αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα της Ν.Ε.Λ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στο τουρνουά. Εκπρόσωποι από τις ομάδες του ΟΥΚ Βόλου και Γ.Σ Περιστερίου προσέφεραν αναμνηστικά λάβαρα στην ομάδα της Ν.Ε.Λ .Όλες οι ομάδες βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στο τουρνουά.

 

Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής.

 

Ιδιαίτερη συγκίνηση, με σημειολογική αναφορά, η στιγμή που παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου άφησαν 30 λευκά μπαλόνια στον αέρα, όσα και τα χρόνια του Ντίνου, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα

 

Το πρωί του Σαββάτου παραβρεθήκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο και τίμησαν με την παρουσία τους το Τουρνουά δύο καταξιωμένοι αθλητές στο χώρο της υδατοσφαίρισης, ο Μάριος Καπότσης και ο Κυριάκος Ποντικέας. Οι δύο άσσοι της Βουλιαγμένης και της Εθνικής Ελλάδας παρακολούθησαν τα παιχνίδια των νέων αθλητών, μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά και συνομίλησαν μαζί τους.

 

Ο Μάριος Καπότσης δήλωσε ότι είναι μεγάλη του χαρά και ότι καλύτερο και για τον ίδιο να είναι κοντά στα νέα παιδιά, ότι αποτελεί μεγάλη του τιμή η πρόσκληση από το σύλλογο και η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με νέους αθλητές και στάθηκε στη διοργάνωση, επισημαίνοντας ότι δεν συνηθίζονται πλέον ούτε στην Αθήνα τέτοιες εκδηλώσεις γύρω από το άθλημα.

 

Ο Κυριάκος Ποντικέας από τη μεριά του έδωσε συγχαρητήρια στην οικογένεια που στηρίζει ένα τέτοιο γεγονός, δήλωσε ότι είναι τιμή γι΄ αυτόν η παρουσία του στο τουρνουά και επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι τα νέα παιδιά να βλέπουν παίκτες της Εθνικής ανδρών από κοντά.

.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΛ, Γεωργαντάς Γιάννης επεσήμανε τη σπουδαιότητα του τουρνουά για την πόλη της Λαμίας και για τους αθλητές της ομάδας.

.

Ο γενικός γραμματέας της Ν.Ε.Λ Καραγιάννης Χρήστος, ευχαρίστησε την οικογένεια Μωλιώτη για την συνεισφορά της στο τουρνουά καθώς και όλους όσους πήραν μέρος με κάθε τρόπο. Τόνισε το γεγονός ότι πλέον οι ίδιες οι ομάδες εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να λάβουν μέρος στο τουρνουά και αυτό αποτελεί δικαίωση για τους ανθρώπους του συλλόγου.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Λαμίεων Σταυρογιάννης Νίκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Αποστολόπουλος Κων/νος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Καραίσκος Ευθύμιος, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Λάμπρου Γιώργος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζαγγανάς Γιώργος και Σαγιάς Γιώργος. Εκπρόσωποι του ΄΄Lamia Run Festival ΄΄ ,μέλη της θεατρικής ομάδας ΄΄Σκηνοβάτες΄΄, και πολλοί επιχειρηματίες της πόλης που βοήθησαν και εμπράκτως την διεξαγωγή των αγώνων.

 

Η συμμετοχή των ομάδων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και περίπου 150 παιδιά συμμετείχαν στα παιχνίδια του τουρνουά.

 

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες του ΠΑΟΚ , του Ηλυσιακού, του Νηρέα Χαλανδρίου ,του Γ.Σ Περιστερίου, της Α.Ν.Ο Μεταμόρφωσης, του ΟΥΚ Βόλου, του Ν.Ο Λάρισας  και της Ν.Ε. Λαμίας

 

Το αποτελέσματα  των αγώνων:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/11         Πρωί

11:00  ΟΥΚ – ΛΑΡΙΣΑ                    4 - 13                    (Α΄ όμιλος)

12:00  ΠΑΟΚ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ             14 - 3                    Α΄ όμιλος)

13:00  ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΕΛ              10 - 8                    (Β΄  όμιλος)

14:00  ΑΝΟΜ – Ν.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ    5 - 15                    (Β΄  όμιλος)

Απόγευμα
17:00  ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ                         6 - 19              (Α΄ όμιλος)

18:00 ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

18.30  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΥΚ                       12 - 3              (Α΄ όμιλος)

19.30  ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – Ν.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  2 - 10               (Β΄  όμιλος)

20.30  ΝΕΛ   -   ΑΝΟΜ                            11 - 7               (Β΄  όμιλος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/11        Πρωί

8.30    ΠΑΟΚ – ΟΥΚ                          20 - 2                     (Α΄ όμιλος)
9.30    ΝΟΛ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ                   5 - 5                     (Α΄ όμιλος)

10.30  ΑΝΟΜ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ             6 - 16                     (Β΄  όμιλος)

11.30  Ν.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΕΛ          12 - 5                     (Β΄  όμιλος)

Απόγευμα

14.30    ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ       5 - 8

15.30    ΠΑΟΚ  – Ν. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ        9 - 5

16.30    ΛΑΡΙΣΑ  – ΝΕΛ                         8 - 6

17.30    ΑΝΟΜ  – ΟΥΚ                        10 - 12

Η τελική κατάταξη των ομάδων στο τουρνουά:

 

  1. ΠΑΟΚ
  2. Ν. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  3. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  4. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
  5. Ν.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ
  6. Ν.Ε.Λ
  7. ΑΝΟΜ
  8. ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

 

Εκ μέρους του Δ.Σ  της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Κων/νου Μωλιώτη για τη στήριξη, όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τη δημοτική αρχή που κατέβαλε τα μέγιστα , ώστε να μας παραδώσει το κολυμβητήριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όλους τους αθλητές μας, που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, το προπονητικό team για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, τους γονείς του συλλόγου που μας στήριξαν ηθικά και ΄΄έτρεξαν΄΄ μαζί μας και όλους αυτούς, που βοήθησαν με κάθε τρόπο, ώστε αυτή η προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά.

Περισσότερα...