Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Νίκος Σοφιανός συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» με τον συνδυασμό του Θανάση Κυρίτση.

Πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω, να διεκδικήσω και να εργασθώ, τη δύσκολη αυτή περίοδο, για τα δικαιώματα και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου γιατί πιστεύω ότι ο θεσμός χρειάζεται στήριξη, ανανέωση και έμπνευση από όλους.

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η ενδυνάμωση γενικότερα του οικονομικού ρόλου της περιοχής μας μπορεί να επιτευχθεί μέσα από συντονισμένες δράσεις και συλλογικότητα.

Στην προσπάθεια αυτή, ζητούμε όλοι μαζί οι υποψήφιοι του συνδυασμού τη βοήθεια και συμμετοχή σας στις ερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν 14-17 Δεκεμβρίου.

Με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, σε περίπτωση πιθανής εκλογής μου, ζητώ την υποστήριξή σας για να εργασθώ μεθοδικά, με διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό, στα πλαίσια των αρχών και αξιών, πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου με αγάπη και ανιδιοτέλεια.

http://ananeotikiporeia.gr/

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.