Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Να πάρει θέση ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης  και αφορούν στον Αντιδήμαρχο  Αλέκο Διαμαντάρα  και την εις βάρος του δικαστική απόφαση για πλαστιγραφία  ζήτησαν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης , κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων .


ΟΙ επικεφαλείς  ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για πολιτικό ζήτημα  και δεν ανακατεύονται στις εκλογές του ΕΒΕ καθώς ο κ. Διαμαντάρας αποτελεί επιλογή του δημάρχου .

Ο Νίκος Σταυρογιάννης απαντώντας σημείωσε  πως είναι ένα θέμα το οποίο πρόκειται να εξετάσει σήμερα και αύριο καθώς χθες λόγω φόρτου από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν πρόλαβε .


«Επειδή όντως ετέθη ένα σοβαρό θέμα και αφορά εμένα και όχι τους πολίτες, θέλω να πω ότι  και η πολιτική ευαισθησία υπάρχει από την πλευρά μου και από τον απόντα αντιδήμαρχο σήμερα. Όμως η απουσία μου και η ενασχόληση μου σήμερα με το δημοτικό συμβούλιο δεν μου επέτρεψε να έχω πλήρη και καλή γνώση, παρόλο που μου τηλέφωνησε, και βεβαίως από αύριο θα είναι το θέμα που θα με απασχολήσει και θα πάρω τις πρέπουσες αποφάσεις… >> τόνισε χαρακτηριστικά .
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Διαμαντάρας απουσίαζε απο την συνεδρίαση αφού την ίδια ώρα είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει τον συνδυασμό του  στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας .