Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Δύο εργατικά  κέντρα και δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις σήμερα Πέμπτη στην πόλη της Λαμίας .

Την έναρξη έκανε  το  εργατικό κέντρο Λαμίας  το οποίο συγκεντρώθηκε στην πλατεία πάρκου με την συμμετοχή  εργαζομένων από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , συνταξιούχους ανέργους αλλά και αγρότες .

Μέλη των αγροτικών συλλόγων είχαν παρατάξει τα  τρακτερ τους στην πλατεία πάρκου διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στα μέτρα της Κυβέρνησης .

Στις ομιλίες  τονίσθηκε η ανάγκη αντίστασης  αφού  ο λαός έχει καταδικαστεί να ζει πλέον μέσα στην φτώχεια και στην μιζέρια  ενώ τα μέτρα συνεχίζονται όλο και πιο σκληρά.

Και στις  δύο συγκεντρώσεις  η συμμετοχή  ήταν μικρή  η οποία συζητήθηκε από όλους .

Το εργατικό κέντρο Λαμίας  μετά τις ομιλίες πραγματοποίησε πορεία   διαμαρτυρίας μαζί με τα τρακτερ των αγροτών στο κέντρο της πόλης  περνώντας και μπροστά από την συγκέντρωση  που πραγματοποιούσε  εκείνη την ώρα το εργατικό κέντρο Φθιώτιδας  στην πλατεία Διάκου .

Σε ένδειξη  σεβασμού οι απεργοί στην πλατεία  Διάκου σταμάτησαν την ώρα της πορείας  και συνέχισαν τις ομιλίες τους αμέσως μετά .

Στην πλατεία Διάκου  πραγματοποίησε συγκέντρωση  διαμαρτυρίας  το εργατικό κέντρο Φθιώτιδας  στο οποίο  μετείχαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ .

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραϊσκος , ο δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων Δημήτρης Μώρης , ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λαμίας κ. Βλαχογιάννης  και ο π΄ωην πρόεδρος του εργατικού κέντρου Φθιώτιδας Κώστας Τσάμης .