Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Από την δημοτική ενότητα  της Υπάτης  ξεκίνησε  τις επισκέψεις για την νέα χρονιά ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης  ο οποίος μαζί με φορείς και φίλους έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο δήμαρχος Λαμιέων συνοδευόμενος απο αντιδημάρχους αλλά και δημοτικούς συμβούλους  συναντήθηκε στην Υπάτη με την πρόεδρο κ. Παπανάγνου αλλά και φίλους και κατοίκους της Υπάτης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να προγραμματίσει έργα για το νέο έτος .

Στην κοπή πίτας και στην συνάντηση παρευρέθη ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Γράψας , ο οποίος πάντα τιμά το τόπο που μεγάλωσε αλλά και ο πρώην δήμαρχος Υπάτης  Δημήτρης Καραβάνας .

Τον δήμαρχο μεταξύ άλλων συνόδευαν ο γενικός γραμματέας Δήμος Καλαμπαλίκης , οι αντιδήμαρχοι Βίβιαν Αργύρη , Γιώργος Λάμπρου , Γιάννης Ρούλιας , Τελώνης Δημήτρης, δημοτικοί σύμβουλοι Μάρκος Τσιτσίας , Κυρίτσης, Χαλβαντζής ,Μαντζάνας , Νίκος Ζιάκας και  Γιώργος Ζήσιμος .

Στην  συνάντηση παρευρέθησαν και όλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων  της δημοτικής ενότητας Υπάτης .

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.