Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Εγκατάσταση Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης στο ΓΝ Λαμίας από τις επόμενες ημέρες .Ως γνωστόν, το ΓΝ Λαμίας έχει κατ’ επανάληψη υποστεί πάσης φύσεως κλοπές. Παρά την μεγάλη έκταση των κτιριακών του εγκαταστάσεων αλλά και του περιβάλλοντος χώρου του, το Παρατηρητήριο Τιμών της ΕΠΥ προβλέπει συγκεκριμένο ανώτατο αριθμό ατόμων φύλαξης ημερησίως, αναλόγως της δυναμικότητας των νοσοκομείων, οι δε εγγραφές στο Παρατηρητήριο Τιμών είναι δεσμευτικές για τους υπόχρεους φορείς, ώστε είναι προφανές ότι η Διοίκηση δεν έχει καμία δυνατότητα αύξησης του αριθμού του προσωπικού φύλαξης.

Προκειμένου, συνεπώς, όλα τα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία και οι εγκαταστάσεις του νοσοκομείου να προστατευθούν από πάσης φύσεως δολιοφθορά, η Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας προέβη σε διερεύνηση αγοράς για την εκπόνηση μελέτης εγκατάστασης συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης εικόνας συστημάτων ασφαλείας με τοποθέτηση καμερών και συναγερμών.

Ακολούθως, και δεδομένης της προϋπολογισθείσης δαπάνης, για την οποία η σχετική νομοθεσία παρείχε την δυνατότητα της απευθείας ανάθεσης, ανέθεσε στην μειοδότρια εταιρεία της μελέτης την τοποθέτηση και εγκατάσταση συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στους χώρους του ΓΝ Λαμίας (κάμερες για το κεντρικό κτίριο του ΓΝ Λαμίας), συνολικής δαπάνης 12.000 πλέον ΦΠΑ και συγκεκριμένα:
1.32 Κάμερες 2 Mp Εξωτερικού και Εσωτερικού χώρου
2.καταγραφικό 32 θέσεων με 2 σκληρούς δίσκους 4ΤΒ ο καθένας
3.οθόνη 24-32’’
4.καλώδιο κάμερας για την σύνδεση των καμερών
5.τροφοδοτικό με μπαταρία για συνεχή λειτουργία της εγκατάστασης
6.επισημαίνεται ότι οι 5 κάμερες θα είναι με ειδικό πρόγραμμα ανίχνευσης προσώπου και κίνησης VIDEO ANALYTICS.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.