Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Υλικές ζημιές , πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι οι οποίοι ξεκίνησαν τις νυχτερινές ώρες  στη Λαμία και στη Φθιώτιδα.

Ο άνεμος  που έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο γκρέμισε δένδρα στον προάυλιο χώρο της Εκκλησίας  , «ξήλωσε»  στέγες και γκρέμισε ότι βρήκε στο περασμά του στην Υπάτη .

Οι καταστροφές είναι μεγάλες  ενώ οι κάτοικοι ευτυχώς αναζήτησαν καταφύγια στα σπίτια τους  για να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
Ένα μεγάλο δέντρο που έπεσε στο ύψος του Αργυροχωρίου, διέκοψε την κυκλοφορία από και προς τα χωριά της Υπάτης και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να δώσει και πάλι το δρόμο στην κυκλοφορία.

Στη Λαμία  πολλά κλαδιά δέντρων αποκόπηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων αλλά και των πεζών
Δέντρα έσπασαν  κοντά στην πανελλήνια έκθεση Λαμίας αλλά και σε περιοχές της ανατολικής Λαμίας .

Στην δυτική Φθιώτιδα υπήρξαν προβλήματα ηλεκτροδότησης αφού ΄δεντρα έπεσαν πάνω σε στύλους της ΔΕΗ .

Συνεργεία  της Πυροσβεστικής και της ΔΕΔΔΗΕ έφθασαν στην περιοχή για αποκατάσταση της βλάβης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία αλλα και οι αστυνομικές αρχές δέχονται δεκάδες κλήσεις για πτώσεις  δέντρων και κλαδιώνΑνάλογα προβλήματα υπάρχουν και στην ανατολική Φθιώτιδα ενώ σύμφωνα με την ΕΜΥ οι άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες  και χρειάζεται προσοχή  από όλους τους πολίτες στην κυκλοφορία.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.