Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Παρελθόν αποτελεί για το νοσοκομείο Λαμίας ο πρώην διοικητής Παναγιώτης Ζυγούρης .


Τις μεσημβρινές ώρες  σύμφωνα  με πληροφορίες του radiomemory.gr ο κ. Ζυγούρης  έφυγε απο το γραφείο του στο νοσοκομείο Λαμίας παίρνοντας μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα  και αφήνοντας τα κλειδιά πάνω στο γραφείο .
Χαρακτηριστικό του κλίματος στην διοίκηση είναι ότι φεύγοντας δεν χαιρέτησε κανέναν από τους συναδέλφους του . Την ίδια ώρα ήδη ο νέος διοικητής που αναμένεται έχει συνομιλίες με μέλη της διοίκησης  για να ενημερωθεί για όλες τις αποφάσεις και την κατάσταση στο νοσοκομείο .


Είχαν προηγηθεί δύο γεγονότα .


Το ένα έχει να κάνει με την δημοσίευση στο ΦΕΚ , το οποίο δημοσιοποιήθηκε στις 4 το μεσημέρι , της απόφασης του Υπουργείου Υγείας να λήξει πρόωρα την θητεία του .
Το ΦΕΚ  21/18-1-2018 δηλώνει πως η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποφασίζει την πρόωρη λήξη της θητείας του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Παναγιώτη Ζυγούρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  το κλίμα τις τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα  τεταμένο στην διοίκηση με τον πρώην διοικητή να είναι κυριολεκτικά στην απομόνωση .
Μάλιστα ο νέος διοικητής , ο οποίος θα είναι ο διοικητής του νοσοκομείου Κύμης Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης , έχει ξεκινήσει ήδη να ενημερώνεται για την κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας .
Τις προηγούμενες  ημέρες είχε τηλεφωνικές συνομιλίες  με  μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα οποία τον ενημέρωσαν  για όλες τις πρόσφατες αποφάσεις της διοίκησης .

Την ίδια ώρα έρχεται στο φως  το έγγραφο της εισαγγελίας πρωτοδικών Λαμίας  σύμφωνα με το οποίο «…ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της άρνησης υποβολής σε έλεγχο μέθης…».
Ο κ .Ζυγούρης  είχε εκτραπεί της πορείας του  με το αυτοκινητό  σε τροχαίο ατύχημα  στις 8 Δεκεμβρίου .
Όταν έφθασαν στο σημείο οι άνδρες της τροχαίας Λαμίας αρνήθηκε να υποβληθεί  σε αλκοτεστ.

 



 

Περισσότερα...