Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με μικρή συμμετοχή  οι αγρότες της ΠΑΣΥ προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος της Ανθήλης λίγο έξω απο τη Λαμία.


Στις δώδεκα το μεσημέρι τρακτερ των αγροτών κατέβηκαν από την Ανθήλη στο κέντρο της Εθνικής οδού κλείνοντας συμβολικά τον δρόμο για μία ώρα περίπου, στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας .
 Οι αγρότες περιμένουν  και άλλες δυνάμεις για να προχωρήσουν σε νέο αποκλεισμό  ενώ νέα μπλόκα θα στηθούν, τις επόμενες μέρες, σε άλλες περιοχές της χώρας.
Όπως τονίζουν

 <<Σταθμό σ' αυτή την αγωνιστική  πορεία θ' αποτελέσει το μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια  της Εκθεσης  "Agrotica. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί  στις 12 το μεσημέρι, στο Αγαλμα Βενιζέλου και θ' ακολουθήσει πορεία προς τον χώρο της Εκθεσης....>>

Οι αγρότες  του Δομοκού θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό τις επόμενες ημέρες .

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας και της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. Κινητοποιήσεις που δεν είναι ξένες και ασύνδετες με τους αγώνες που έδωσε τον προηγούμενο μήνα το εργατικό ταξικό κίνημα ενάντια στα προαπαιτούμενα του μνημονίου.

 

 Κινητοποιήσεις που πηγάζουν μέσα από την ίδια την ανάγκη για επιβίωση. Την ανάγκη να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βάρβαρη καθημερινότητα που βιώνουμε στον καπιταλισμό. Την ανάγκη να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας, να ζήσουμε τις οικογένειες μας.

 

Περισσότερα...