Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης-Σήμερα η Λαμία μας, η πρωτεύουσα της Περιφέρειάς μας μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νέα αρχή, σε ένα θέμα το οποίο για χρόνια είχε βρεθεί στο περιθώριο.
Μετά από επίπονη και συντονισμένη προσπάθεια, εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια 9,5 εκατ. που απαιτούνται για την κατασκευή του κολυμβητηρίου, δίνοντας την σκυτάλη στον Δήμο Λαμιέων με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, για την υλοποίηση του έργου.

-Σήμερα, όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης μας Κώστας Μπακογιάννης, «με το έργο αυτό, ικανοποιείται το απολύτως εύλογο αίτημα των πολιτών της Λαμίας για τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων αναψυχής".

-Η εικόνα που βλέπετε, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η σημερινή εικόνα του έργου...

Θέλουμε να βλέπουμε αυτή την εικόνα, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι πλέον μέσα στα απαιτούμενα χρονοδιαγράμματα του έργου, θα δούμε κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Μια διαφορετική εικόνα, για την οποία ο κάθε πολίτης θα αισθάνεται υπερήφανος και θα απολαμβάνει όλες εκείνες τις παροχές που θα δώσει ένα υπερσύγχρονο κλειστό κολυμβητικό κέντρο, πρότυπο για την Ελληνική Περιφέρεια.

Θα κλείσω απόλυτα ταυτισμένος με τα λόγια του Περιφερειάρχη μας Κώστα Μπακογιάννη: «Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.