Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε μία ακόμη υπόθεση ξυλοδαρμού φέρεται να εμπλέκεται ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό εναντίον του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Κυρίτση .


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο Δημήτρης Κυρίτσης  οι δύο άνδρες μαζί με άλλους εκροσώπους της αυτοδιοίκησης   παρευρέθησαν στο χορό της Agroinvest .
Ξαφνικά ο δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον αντιπεριφερειάρχη και του ζήτησε να βγουν λίγο έξω από το μαγαζί για να του μιλήσει .
Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κυρίτση  όταην βγήκαν έξω ο δήμαρχος Στυλίδας αναίτια άρχισε να τον κλωτσάει και του δίνει μπουνιές  υβρίζοντάς τον ταυτόχρονα .


Ο κ. Κυρίτσης  μετά το αρχικό σοκ κατάφερε να αμυνθεί  και μόλις το περιστατικό έληξε  μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες .
Στο πλευρό του έσπευσε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος  ο οποίος στην συνέχεια τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του δημάρχου Στυλίδας .
Μήνυση όμως κατέθεσε και ο Απόστολος Γκλέτσος  και οι δύο άνδρες κρατήθηκαν για λίγες ώρες στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι .

Περισσότερα...