Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το θέμα της άσχημης κατάστασης στην Πλατεία Πάρκου τέθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Κωνσταντίνος Κερπινιώτης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, έθεσε την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα ουρητήρια και στον ευρύτερο χώρο της Πλατείας Πάρκου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου.

"Στο πλαίσιο της 4ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων έκανα παρέμβαση για θέματα που μου έχουν μεταφέρει οι συμπολίτες μου και αφορούν την καθημερινότητά τους.

Πρώτο και κύριο το οποίο έχει υποπέσει και στη δική μου αντίληψη αλλά και δεκάδων πολιτών, είναι η παραβατικότητα των «θαμώνων» της πλατείας Πάρκου.

Δυστυχώς η κεντρικότερη πλατεία της αγοράς έχει γίνει στέκι ακολασίας, «γκέτο», αποθαρρύνοντας τους δημότες να περάσουν λίγη ώρα με την οικογένειά τους εκεί.

Ο Δήμος οφείλει να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές, προκειμένου να «καθαρίσει» επιτέλους το κέντρο.

Ένα άλλο θέμα που ετέθη στη συγκεκριμένη συνεδρίαση κι από άλλους συναδέλφους είναι αυτό του 5ου ΓΕΛ και της ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών. Έχουμε υποχρέωση ακόμη κι αν δεν είναι «δικό μας πρόβλημα» να ενδιαφερθούμε πριν γίνει κανένα κακό.

Τέλος με αφορμή δηλώσεις συναδέλφων που επιμένουν να ωραιοποιούν καταστάσεις, οι οποίες και αντικειμενικά είναι δύσκολες, έχω να επισημάνω ότι εκτός από το γεγονός ότι δεν πείθουν κανέναν, προκαλούν και το αντίθετο αποτέλεσμα δηλαδή να χάνει ο πολίτης ακόμη και την ελπίδα του ότι μπορούμε να του κάνουμε την καθημερινότητά καλύτερη.

Κερπινιώτης Κωνσταντίνος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Λαμιέων"

 

Περισσότερα...