Ο Περιφερειάρχης  Κώστας Μπακογιάννης μαζί με άλλους εκπροσώπους φορέων από τη Φθιώτιδα ήταν καλεσμένος χθες του Υπουργού Οικονομίας σε  σύσκεψη στο Υπουργείο για το μέλλον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Όταν όμως πήγαν στο ραντεβού με τον Υπουργό ενημερώθηκαν ότι ο κ. Παπαδημητρίου έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου, και σύσκεψη για την ΠΕΛ έγινε με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του.

Όμως  σύμφωνα με  τον  Κώστα Μπακογιάννη τόσο ό ίδιος όσο  και οι υπόλοιποι της παρέας, αντιλήφθηκαν ότι ο Υπουργός όλη αυτήν ώρα ήταν στο γραφείο του και ότι απλά έπαιξε «κρυφτούλι», θέλοντας να αποφύγει τη συνάντηση.

Ο κώστας Μπακογιάννης έγραψε στο facebook

<<  Καλημερα! Οκτώ χρόνια στην αυτοδιοίκηση νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Λάθος. Πρόσκληση από Υπουργό, για σύσκεψη στο γραφείο του χθες. Κατεβαίνει Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού από τη Λαμία, προεδρείο οργανισμού από την Θεσσαλονίκη, Δήμος, Επιμελητήριο, Περιφέρεια. Όταν μπαίνουμε μέσα,μας λένε ότι ο υπουργός έπρεπε εκτάκτως να πάει Μαξίμου, "ξέρετε συμβαίνουν αυτά" μας λένε, "Ναι βέβαια" απαντάμε εμείς. Κάνουμε την συζήτηση στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του. Φεύγοντας, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Υπουργός ήταν στο γραφείο του, αλλά υποθέτω, επειδή ήξερε πως θα διαφωνήσουμε, κρύφτηκε. Δεν περιγράφω άλλο...😂 (Ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά του είναι γιατί δεν είναι τα πρόσωπα το θέμα μας, η νοοτροπία είναι το πρόβλημα)>>