Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Κλειστά δημοτικά και γυμνάσια αύριο Παρασκευή στο Δήμο Δομοκού με απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Τζιαχρήστα.Ο Δήμαρχος αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Θεσσαλιώτιδας και Ξυνιάδος για αύριο Παρασκευή (16/2) , λόγω χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Η κακοκαιρία με χιονοπτώσεις  χτύπησε  την Φθιώτιδα και την Ευρυτανία  χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται προβλήματα ενώ επί ποδός βρίσκονται οι υπηρεσίες  και τα εκχιονιστικά μηχανήματα .


Η Τροχαία έξω από τη Λαμία στη διασταύρωση προς Δομοκό  ακινητοποιεί όλα τα φορτηγά που κινούνται προς Δομοκό, ενώ επιτρέπει να περάσουν μόνο τα ΙΧ, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες.

Η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού γίνεται με αρκετή δυσκολία, ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το οδόστρωμα.Ιδιαίτερα πυκνό είναι το χιόνι στα χωριά του Δήμου Μακρακώμης
και στην Ευρυτανία .

Δημοτικά διαμερίσματα της Λαμίας  όπως το Καλαμάκι, η Δίβρη, το Ελευθεροχώρι, η Οίτη, και  η Παύλιανη, έχουν ντυθει  στα λευκά ενώ  χιόνι έχει σκεπάσει και την Υπάτη .

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.