Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece και την υποστήριξη του ΤΑΙΠΕΔ, διοργάνωσαν σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα ειδική ημερίδα με τίτλο:“INVESTORS’ WORKSHOP-DEVELOPMENT OF THERMAL SPRINGS IN GREECE”.

Στην ημερίδα μετείχε ο δήμαρχος Λαμιέων Νικος Σταυρογιάννης  ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών σημειώνοντας την στρατηγική του δήμου προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ.Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε :

"Με χαρά διαπίστωσα την πρόθεση όλων των φορέων για ουσιαστική αξιοποίηση των ιαματικών μας πηγών, αυτών των Θερμοπυλών που μαζί με τα Καμμένα Βούρλα βρίσκονται στη πρώτη φάση αξιοποίησής τους και στη συνέχεια αυτών της Υπάτης και του Πλατυστόμου. Η Λαμία, για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!
Χαράσσουμε τη στρατηγική μας και θα αξιοποιήσουμε κάθε επενδυτική ευκαιρία για αναβάθμιση των πηγών μας, αφού ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης είναι καθοριστικός.
Είτε μέσα από συμπράξεις της αυτοδιοίκησης με ιδιώτες που θα ήθελαν να επενδύσουν, είτε με την άντληση πόρων από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία, μπορούμε να στηρίξουμε τον ιαματικό τουρισμό ως βασικό μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης για τη περιοχή και το Δήμο μας!!!..."

Περισσότερα...