Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 41 ετών έχασε την ζωή του εντελώς ξαφνικά και άδικα  άφήνοντας  πίσω του μία σύζυγό και δύο ανήλικα παιδιά.

Ο οικονομολόγος Νίκος Ρούντος , γιος του Γιάννη Ρούντου ο οποίος υπήρξε επι πολλά χρόνια πρόεδρος των επαγγελματιών λαικών αγορών της Λαμίας , άφησε την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου λίγο μετά τις δέκα το πρωί .

Ο άτυχος άνδρας  περπατούσε επί της οδού Λεωνίδου  μαζί με την σύζυγό του όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του  και έπεσε στο έδαφος .

Αμέσως  η γυναίκα του και οι επαγγελματίες που έτρεξαν στο συμβαν ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά .

Ο 41χρονος πρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ αλλά και των γιατρών δεν επανήλθε  και ο θάνατός του αποδίδεται σε ανακοπή .

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι 41χρονος πήγαινε με την σύζυγό του σε γιατρό αφού απο χθες το βράδυ είχε ενοχλήσεις στο στήθος .

Το πρωί  αφού πήγε τα παιδιά του 8 και 4 ετών στο σχολέιο , το ένα στο νηπιαγωγείο και το άλλο στο δημοτικό κατευθύνθηκε  για το γραφείο του το οποίο είχε ανοίξει πριν λίγους μήνες .

Τα υπόλοιπα  τα όρισε ...η μοίρα .

Πρόκειται για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη  για τον οποίο όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια όπως και για την σύζυγό του η οποία είναι νηπιαγωγός σε  νηπιαγωγείο της Λαμίας .
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι  στην Αγία Παρασκευή .

Την ίδια ώρα  οι επαγγελματίες λαικών αγορών θα απέχουν απο την αγορά της Τρίτης σε ένδειξη πένθους .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι Επαγγελματίες Λαϊκών Αγορών Φθιώτιδας, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό του Νικόλαου Ρούντου, γιου του πρώην Προέδρου του Σωματείου τους, Ιωάννη Ρούντου δε θα συμμετάσχουν στη λαϊκή της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου.

Αποφάσισαν επίσης σύσσωμο το ΔΣ του Σωματείου να παραβρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος που θα γίνει την ίδια ημέρα στις 12:00' το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

Περισσότερα...