Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με το νέο Διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη  συναντήθηκε  ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης  σε μία εθυμοτυπική επίσκεψη στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι δύο άνδρες αντήλλαξαν τις απόψεις τους για το νοσοκομείο και την δυσλειτουργία που υπάρχει σε πολλές κλινικές με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν καλύτερες  ημέρες .

Ο Διοικητής συνοδευόταν από τον αναπληρωτή διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά ο οποίος τις τελευταίες ημέρες στην ουσία διοικούσε το νοσοκομείο, γεγονός που σημαίνει ότι ο νέος διοικητής γνωρίζει απο πρώτο χέρι, πρόσωπα , καταστάσεις και προβλήματα.

Στις δηλώσεις του επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας των δύο πλευρών αλλά και με όλους τους φορείς  ώστε να υπάρξουν άμεσα λύσεις  ενώ φάνηκε να γνωρίζει την σκληρή δουλειά που τον περιμένει για την αναδιοργάνωση του νοσοκομείου Λαμίας .

Ο δήμαρχος Λαμιέων  τόνισε ότι απο την πλευρά της δημοτικής αρχής η στήριξη και η συνεργασία είναι δεδομένα ζητώντας  καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες .

Στην συνάντηση παρευρέθησαν και οι κ.κ. Θεόδωρος Αρναούτογλου και Δημήτρης Κορέντζελος .

Και οι δύο γνωρίζουν τον χώρο της υγείας  πολύ καλά όπως κια τον αυτοδιοίκηση .

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.