Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών προσέλκυσε το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στο Παρίσι «Salon Destinations Nature 2018». Η Περιφέρεια συμμετείχε στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου, με περίπτερο που διέθεσε στους φορείς, τα επιμελητήρια και τις επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας.

Η «Salon Destinations Nature 2018» αποτέλεσε ακόμη μία ευκαιρία συναντήσεων και συμφωνιών των επιχειρήσεων που είχαν την ευκαιρία να προβληθούν σε περισσότερους από 70.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο ενώ αίσθηση προκάλεσε η ιδιαιτέρως υψηλή συμμετοχή στην κλήρωση πακέτων επτά ημερών διαμονής στην Στερεά Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, πραγματοποίησε επαφές με εκπροσώπους τουριστικών  επιχειρήσεων και φορέων από όλο τον κόσμο και δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τα μηνύματα που λαμβάνει ο Τουρισμός της Στερεάς Ελλάδας.

Η Στερεά Ελλάδα έχει τραβήξει δικό της δρόμο. Κυνηγά την ανάπτυξη βγαίνοντας στον κόσμο δυναμικά. Είμαστε στον τρίτο μήνα του 2018 και ήδη έχουμε λάβει μέρος σε έξι εκθέσεις για τον τουρισμό και τα προϊόντα μας, συνεχίζοντας την στρατηγική που ακολουθήσαμε από την πρώτη ημέρα μας στην Περιφέρεια. Κάνουμε μία διεθνή εξόρμηση για την προβολή της Στερεάς Ελλάδας και τα μηνύματα που δεχόμαστε δεν είναι τυπικά. Αρχίζουν να καταγράφονται ουσιαστικά, στην πράξη. Η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την προβολή μας είναι ένας καθημερινός μαραθώνιος και αποδείξαμε ότι ανταποκρινόμαστε με αντοχή και επιμονή που αποτελούν δύο από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας» τόνισε ο κ.Μπακογιάννης που ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του τουρισμού της Στερεάς Ελλάδας που βρέθηκαν στο Παρίσι, για την συνεργασία τους με την Περιφέρεια και την εξαιρετική παρουσία της στην έκθεση.