Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Μακαριώτατο Ιερώνυμο είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης πριν λίγες ημέρες στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της τακτικής ενημέρωσης, την οποία είχε δεσμευτεί να παράσχει ο Βουλευτής τον περασμένο Νοέμβριο και αφορούσε τις δραστηριότητες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.).

Όντας μέλος της Δ.Σ.Ο., ο κ. Σαρακιώτης ενημέρωσε το Μακαριώτατο σχετικά με τις προετοιμασίες για τις επικείμενες συνεδριάσεις στη Βηρυτό του Λιβάνου στις 25 Μαρτίου και στην Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας της Ελλάδος στις πρωτοβουλίες με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κρατών-μελών της Συνέλευσης.

Τόσο ο Βουλευτής Φθιώτιδας όσο και ο Αρχιεπίσκοπος συμφώνησαν να συνεχίσει η άψογη συνεργασία, καθώς και η επικοινωνία μεταξύ τους. Άλλωστε, οι κοινές δράσεις πολιτείας και Εκκλησίας στη Φθιώτιδα και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολυάριθμες και αξίζει να υποστηριχθούν.